Güncel Haber: Başkan Özacar'dan Kamuoyuna Bilgilendirme *** “Türkiye Okuyor Çanakkale Okuyor” Etkinliği Yapıldı *** Berk Göktaş 5 Milyonluk Soruyu Bildi *** Otobüsüne Saldırı Hafif Atlatıldı *** İYİ Partiden 350 Kişi CHP'li Erkek'i Destekliyor *** Seddülbahir Kalesine İtalya'dan Ödül *** Çanakkale’de Siber Dolandırıcılık Operasyonu *** “Dardanel 40. Yıl Hatıra Ormanı” Oluşturuldu *** Gelibolu Şehitliği Yeniden Açıldı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Murat Gülen Yeni Kitap Hazırlığında

Son dönemde edebiyata farklı bir anlam kazandıran yazar Murat Gülen, son yılların onun için oldukça ilham verici bir yıl olduğunu söyledi. En iyi eserler en bunaltıcı çağlarda çıkar, diyen Murat..

Murat Gülen Yeni Kitap Hazırlığında
Yayınlanma: 1.648 Okuma

Son dönemde edebiyata farklı bir anlam kazandıran yazar Murat Gülen, son yılların onun için oldukça ilham verici bir yıl olduğunu söyledi.

En iyi eserler en bunaltıcı çağlarda çıkar, diyen Murat Gülen, geçtiğimiz aylarda çıkarttığı “Atlıkarıncaları Affediyorum” isimli psikolojik romanından sonra yeni kitaba da başladığını belirtti.

Öldükten sonra yaşamak için, ölmeden önce yazmak lazım, diye devam eden Murat Gülen, 32 yaşında olmasına rağmen, çıkarttığı eserler ile edebiyat dünyasında şimdiden büyük katkı sundu.

Murat Gülen’in ilk büyük kitabı Kafamdaki Fillerin Hepsi Mavi ismiyle İndigo Kitap’tan çıkmıştı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.