Güncel Haber: Başkan Özacar'dan Kamuoyuna Bilgilendirme *** “Türkiye Okuyor Çanakkale Okuyor” Etkinliği Yapıldı *** Berk Göktaş 5 Milyonluk Soruyu Bildi *** Otobüsüne Saldırı Hafif Atlatıldı *** İYİ Partiden 350 Kişi CHP'li Erkek'i Destekliyor *** Seddülbahir Kalesine İtalya'dan Ödül *** Çanakkale’de Siber Dolandırıcılık Operasyonu *** “Dardanel 40. Yıl Hatıra Ormanı” Oluşturuldu *** Gelibolu Şehitliği Yeniden Açıldı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Okullar Açılacak mı? İşte Cevabı

MEB’den yüz yüze eğitim açıklaması yapıldı. Buna göre Milli Eğitim Bakanlığı 8. ve 12. sınıflar ile okul öncesi eğitime ilişkin yeni kararı açıkladı. Türkiye genelinde uygulanan tam kapatma kararları 17..

Okullar Açılacak mı? İşte Cevabı
Yayınlanma: 1.379 Okuma

MEB’den yüz yüze eğitim açıklaması yapıldı. Buna göre Milli Eğitim Bakanlığı 8. ve 12. sınıflar ile okul öncesi eğitime ilişkin yeni kararı açıkladı.

Türkiye genelinde uygulanan tam kapatma kararları 17 Mayıs Pazartesi sabahı saat 05.00 itibariyle sona erecek.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılana açıklamaya göre, 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü’nden itibaren 8 ve 12. sınıflarda yüz yüze eğitime geçilecek.

Buna ek olarak okul öncesi ve özel eğitim merkezleri de yüz yüze eğitime başlayacak.

Bu sınıfların dışında kalan diğer sınıflarda ise uzaktan eğitime devam edilecek.

MEB’in yaptığı açıklamaya göre; Diğer kademelerdeki resmî ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında 1 Haziran 2021 Salı gününe kadar uzaktan eğitim devam edecek.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.