Son Dakika: Conkbayırı’nda 57.Alay Yürüyüş Töreni Yapıldı *** Kosova’dan Gelibolu’ya Tarihi Yolculuk *** Biga’ya Deprem Kayıt İstasyonu Kuruluyor *** ÇOMÜ İle Çanakkale Teknopark İşbirliği Fark Yarattı *** Marmara Denizi’nde Müsilaj Alarmı *** Marmara Denizi’nde 6,2 Büyüklüğünde Deprem *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Başkan Tütüncü’den İmamoğlu’da Destek

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Serpil Tütüncü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün ve siyasi yasak cezası verilmesine tepki gösterdi. Başkan Tütüncü..

Başkan Tütüncü’den İmamoğlu’da Destek
Yayınlanma: 590 Okuma

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Serpil Tütüncü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün ve siyasi yasak cezası verilmesine tepki gösterdi.

Başkan Tütüncü açıklamasında, “Bugün alınan karar adalet ve hukuktan bağımsızdır. Birilerinin talimatıyla verilen bu karar İstanbul’un iradesine yok saymaktır. Bağımsız olduğunu düşündüğümüz ama bir kez daha Saray’a ve AKP iktidarına bağlı olduğunu tescilleyen bu yargı kararı tanımıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 16 milyonun başkanıdır hukuk dışı alınan bu karara kurban etmeyiz. Her zaman Ekrem İmamoğlu’nun yanındayız. Bu hukuksuz kararın bir üst mahkemeden döneceğini ve adaletin sağlanacağına inanıyoruz” dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.