Son Dakika: Çanakkale Müzik Festivali Başlıyor *** Sahili Nefes Alacak *** Haksız Rekabet Zammına Tepki Var *** Horoz Dövüştüren 52 Kişi Yakalandı *** Gelibolu Belediyesi Kan Değişimi Yaptı *** Cevizli Köyünde Hıdrellez Şenliği Yapıldı *** Göçmen Kaçakçılığı İle Mücadele Devam Ediyor *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Bilim Gençlerle Kazanacak Etkinliği

Bilim Gençlerle Kazanacak Projesi ilk yüz yüze bilim etkinliÄŸini gerçekleÅŸtirecek Bilim Kahramanları DerneÄŸi ile bilim kazanacak anlayışıyla çalışan biyofarma ÅŸirketi Pfizer Türkiye’nin ortak projesi Bilim Gençlerle Kazanacak çevrimiçi atölyelerden sonra..

Bilim Gençlerle Kazanacak Etkinliği
Yayınlanma: 1.140 Okuma

Bilim Gençlerle Kazanacak Projesi ilk yüz yüze bilim etkinliğini gerçekleştirecek

Bilim Kahramanları DerneÄŸi ile bilim kazanacak anlayışıyla çalışan biyofarma ÅŸirketi Pfizer Türkiye’nin ortak projesi Bilim Gençlerle Kazanacak çevrimiçi atölyelerden sonra aÄŸustos ayında ilk kez yüz yüze bilim etkinliÄŸi gerçekleÅŸtirecek.

Åžimdiye dek 14-18 yaÅŸ aralığındaki lise öğrencilerinin bilim insanlarıyla çevrimiçi atölyelerde bir araya geldiÄŸi etkinlikler bu defa ilk kez yüz yüze, 7 AÄŸustos Pazar günü saat 14.00’te Yeditepe Ãœniversitesi Teknoloji Ãœssü’nde, Bilim Ä°nsanı Dilek Turan’ın liderliÄŸinde “Ä°yi Ãœretim Uygulamaları Merkezinde Temiz Odaları ve Sistemleri Tanıyalım” baÅŸlığı altında gerçekleÅŸecek. Ayrıca Yeditepe Ãœniversitesi Hücre ve Gen Terapi Mükemmeliyet Merkezi Laboratuvarı da kapılarını ilk kez Bilim Gençlerle Kazanacak Projesi katılımcılarına açacak.

Bu bilim etkinliği kapsamında öğrenciler, laboratuvarı gezme, iyi üretim gerekliliklerini öğrenme, temiz odaları keşfetme, hücresel ürünlerin üretim sürecini simülasyon ortamında gözlemleme şansı elde edecek. Tamamen ücretsiz olan bilim etkinliğinin sonunda tüm katılımcılara dijital sertifika da verilecek.

Yeditepe Ãœniversitesi Teknoloji Ãœssü’nde gerçekleÅŸecek etkinliÄŸin katılım formu İçin tıklayın:

Bilim Etkinlikleri ile ilgili sorular için tıklayın:

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.