Son Dakika: Başkan Soyuak İşçilerin Bayramını Kutladı *** CHP’li Özgür Ceylan’dan 1 Mayıs Mesajı *** Uluslararası Çanakkale Savaşları Sempozyumu Yapıldı *** Müzikle Umuda Yolculuk Konseri Verildi *** Başkan Soyuak “Makam Aracı Kullanmayacağım” *** Çan Belediyesi’nden Larva İlaçlaması *** Triatlon Spor Kulübü’nden Başkan Soyuak’a Ziyaret *** Bülent Turan'dan Hayırlı Olsun Ziyareti *** Yerel Tohum Takas Şenliği Yapıldı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Teknofest’te Festivalinde Finale Kaldılar

Teknofest’te finale kalan Çanakkale Bilim ve Sanat Merkezi “Duy Beni” takımı öğrencisi Alber Küçük ve “Efe” takımı öğrencisi Efe Kağan Ünlü, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş’ı ziyaret ettiler. Çanakkale Bilim ve..

Teknofest’te Festivalinde Finale Kaldılar
Yayınlanma: 442 Okuma

Teknofest’te finale kalan Çanakkale Bilim ve Sanat Merkezi “Duy Beni” takımı öğrencisi Alber Küçük ve “Efe” takımı öğrencisi Efe Kağan Ünlü, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş’ı ziyaret ettiler.

Çanakkale Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Berna Aras ile Teknoloji ve Tasarım Öğretmenleri Neda Şayan ve Seda Şayan Kösem’inde bulunduğu ziyarette Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, “Duy Beni” takımı öğrencisi Alber Küçük ve “Efe” takımı öğrencisi Efe Kağan Ünlü ile bir süre görüşerek sohbet etti.

“Duy Beni” takımı öğrencisi Alber Küçük tarafından Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Trabzon etabında Engelsiz Yaşam Teknolojileri kategorisinde finale kalan duyma engelliler için tasarladıkları bileklik ve ışık destekli kapı zili projesi hakkında Çanakkale Valisi İlhami Aktaş’a bilgi verdi.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, Ordu etabında Akıllı Ulaşım Yarışması kategorisinde finale kalan sürücü uyarı gözlüğü projesi hakkında “Efe” takımı öğrencisi Efe Kağan Ünlüve danışman öğretmen Neda Şayan’dan bilgi aldı.

Duyma engelliler için tasarladıkları bileklik ve ışık destekli kapı zili projesi ve sürücü uyarı gözlüğü projesini inceleyen Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, emeği geçen öğretmenleri ve öğrencileri tebrik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Bilim Sanat Merkezi Müdürü Berna Aras, proje danışman öğretmeni Neda Şayan ile Seda Şayan Kösem, “Duy Beni” takımı öğrencisi Alber Küçük ve “Efe” takımı öğrencisi Efe Kağan Ünlü’ye çalışmalarında başarılar diledi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.