Son Dakika: Çanakkale Müzik Festivali Başlıyor *** Sahili Nefes Alacak *** Haksız Rekabet Zammına Tepki Var *** Horoz Dövüştüren 52 Kişi Yakalandı *** Gelibolu Belediyesi Kan Değişimi Yaptı *** Cevizli Köyünde Hıdrellez Şenliği Yapıldı *** Göçmen Kaçakçılığı İle Mücadele Devam Ediyor *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Şampiyonayı İzledi Hayatı Değişti

Aslı Orbay yarışmalarda Türkiye’yi temsil ediyor. Bir döneme kadar hiç profesyonel ÅŸekilde spor yapmadığını itiraf eden sporcu Aslı Orbay, hayatının nasıl deÄŸiÅŸtiÄŸini ÅŸu ÅŸekilde anlattı: “2017 yılı Mart ayında Türkiye..

Şampiyonayı İzledi Hayatı Değişti
Yayınlanma: 2.063 Okuma

Aslı Orbay yarışmalarda Türkiye’yi temsil ediyor.

Bir döneme kadar hiç profesyonel ÅŸekilde spor yapmadığını itiraf eden sporcu Aslı Orbay, hayatının nasıl deÄŸiÅŸtiÄŸini ÅŸu ÅŸekilde anlattı: “2017 yılı Mart ayında Türkiye ÅŸampiyonasını izlemem ile bu sporu yapmaya karar verdim. 5 ay gibi kısa sürede sıkı bir program ile hazırlanıp podyuma çıktım ve Türkiye üçüncüsü oldum. Beyaz yakalı bir iÅŸ hayatım olmasına raÄŸmen çalışmalarıma ve programlarıma hız kesmeden devam ediyorum.”

Yaklaşık 4 yıldır bu spor dalıyla ilgilenen 1 çocuk annesi profesyonel sporcu Aslı Orbay, bir çok yarışma ve şampiyonalarda üst üste dereceler kazanırken; şimdiki en büyük hedefinin Ukrayna, Gürcistan, Romanya, Danimarka gibi ülkelerde gerçekleşecek uluslararası yarışmalarda Türkiye’yi temsil etmek olduğunu söylüyor.

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.