Son Dakika: Muharrem Erkek, Kardeş Kent Osnabrück’te *** Gelibolu’da 3 Günde 3 Konser *** 19 Mayıs’ta “Şehitlere Saygı Yürüyüşü” Yapılacak *** Gelibolu Belediyesi Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı *** CHP’li Güneşhan: “Asıl Engel Zihinlerde” *** Çanakkale Müzik Festivali Başlıyor *** Eğritaş Sahili Nefes Alacak *** Haksız Rekabet Zammına Tepki Var *** Horoz Dövüştüren 52 Kişi Yakalandı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Yayalara Öncelik Duruşu Hayata Saygı Duruşu

Gelibolu’da “Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu” sloganıyla uygulama yapıldı. İçişleri Bakanlığının trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek ve sürücü duyarlılığını artırmak amacıyla “Trafikte Her Yıl Daha İyiye” mottosu doğrultusunda “Yayalara..

Yayalara Öncelik Duruşu Hayata Saygı Duruşu
Yayınlanma: 353 Okuma

Gelibolu’da “Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu” sloganıyla uygulama yapıldı.

İçişleri Bakanlığının trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek ve sürücü duyarlılığını artırmak amacıyla “Trafikte Her Yıl Daha İyiye” mottosu doğrultusunda “Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu” sloganıyla düzenlenen etkinlik Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda 81 ilde eş zamanlı olarak yapılan etkinlikte trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması amacıyla, Gelibolu Piri Reis İlkokulu önünde bulunan yaya geçidinde uygulama yapılarak sürücüler bilgilendirildi.

Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı uygulama sırasında; “Yayalar kırmızı çizgimiz, trafikte öncelik yayalara aittir, tüm sürücülerin hassasiyetle bu kurala uymaları gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.