Son Dakika: Gelibolu Duyu Bütünleme Atölyesi Açıldı *** Köprüye Zam Otoyola Zam *** Soyuak’tan Çiftçiler Günü Ziyareti *** Avustralya Türkiye Dostluk Anıtına Çelenk Sunuldu *** Özürlüler Derneği’nden Başkan Soyuak’a Ziyaret *** Zafer Partisi’nden Özgür Özel’e Sert Sözler *** Özgür Ceylan Asker ve Polisler İçin “Gazilik” Unvanı İstedi *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Seyit Onbaşı Top Mermisi Figürleri Yerleştiriliyor

18 Mart 2022 Tarihinde açılışı yapılan 1915 Çanakkale Köprüsü’nün kulelerine takılacağı belirtilen Seyit Onbaşı Top Mermilerinin yerleştirilmesine başlandı. Çanakkale Deniz Zaferi’nin kazanıldığı 18 Mart 1915’in simgelerinden olan Seyit Onbaşı’nın sırtlayarak..

Seyit Onbaşı Top Mermisi Figürleri Yerleştiriliyor
Yayınlanma: 341 Okuma

18 Mart 2022 Tarihinde açılışı yapılan 1915 Çanakkale Köprüsü’nün kulelerine takılacağı belirtilen Seyit Onbaşı Top Mermilerinin yerleştirilmesine başlandı.

Çanakkale Deniz Zaferi’nin kazanıldığı 18 Mart 1915’in simgelerinden olan Seyit Onbaşı’nın sırtlayarak kaldırdığı her biri 75 ton ağırlığında olan birer top mermisi figürü 1915 Çanakkale Köprüsü’nün Asya ve Avrupa Yakasındaki 318 metrelik kulelerinin üzerine yerleştirildi. Diğer 2 top mermisi figürünün de yerleştirilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Haber: Osman Okan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.