Son Dakika: Uluslararası Çanakkale Savaşları Sempozyumu Yapıldı *** Müzikle Umuda Yolculuk Konseri Verildi *** Başkan Soyuak “Makam Aracı Kullanmayacağım” *** Çan Belediyesi’nden Larva İlaçlaması *** Triatlon Spor Kulübü’nden Başkan Soyuak’a Ziyaret *** Bülent Turan'dan Hayırlı Olsun Ziyareti *** Yerel Tohum Takas Şenliği Yapıldı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Demokrat Partiye 77. Kuruluş Yıl Dönümü Ziyareti

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Demokrat Parti (DP) Gelibolu İlçe Başkanlığını partinin kuruluşunun 77.Yılı dolayısıyla ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Demokrat Parti Gelibolu İlçe Başkanı Cemil..

Demokrat Partiye 77. Kuruluş Yıl Dönümü Ziyareti
Yayınlanma: 301 Okuma

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Demokrat Parti (DP) Gelibolu İlçe Başkanlığını partinin kuruluşunun 77.Yılı dolayısıyla ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Demokrat Parti Gelibolu İlçe Başkanı Cemil Ilgın ve parti üyeleri ile bir süre görüştü.

Demokrat Parti Gelibolu İlçe Başkanı Cemil Ilgın ve parti üyeleri ile bir süre sohbet eden başkan Özacar, Demokrat Partinin 77. Kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili olarak; “Ülkemizin en köklü partilerinden ve millet ittifakındaki ortaklarımızdan Demokrat Partinin kuruluşunun 77. Yıl dönümü dolayısıyla Gelibolu İlçe Başkanı Cemil Ilgın ve partili arkadaşlarımızla bir araya geldik. Cumhuriyetimizin 100. Yılı yeni bir başlangıcın yılı olacak” dedi.

Demokrat Parti Gelibolu İlçe Başkanı Cemil Ilgın’da, partisinin 77. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Belediye Başkanı Mustafa Özacar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Demokrat Parti’nin 77. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla ilçe binamıza ziyarette bulunan Gelibolu Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Özacar’a şahsım ve teşkilatımız adına saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Haber: Osman Okan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.