Son Dakika: Bülent Turan'dan Hayırlı Olsun Ziyareti *** Yerel Tohum Takas Şenliği Yapıldı *** CHP'nin Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor *** Çanakkale’de 8 Kaçak Göçmen Yakalandı *** Ümit Özdağ Et ve Süt Kurumuna Gitti *** Çanakkale Boğazında Gemi Yangını *** Gençlik ve Spor Bakanından Gelibolu’ya Müjde var *** 57. Alay Vefa Yürüyüşü Şehitler Abidesi’nde Yapıldı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Özgür Ceylan Malatya’da Depremden Etkilenenleri Dinledi

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Malatya’da depremden etkilenenlerin isyanını dinledi. CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan’ın Malatya’da yaptığı incelemelerde depremzede bir vatandaÅŸ isyanını dile getirerek, “KardeÅŸim adam Ä°stanbul’dan buraya gelebiliyorsa, 30..

Özgür Ceylan Malatya’da Depremden Etkilenenleri Dinledi
Yayınlanma: 294 Okuma

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Malatya’da depremden etkilenenlerin isyanını dinledi.

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan’ın Malatya’da yaptığı incelemelerde depremzede bir vatandaÅŸ isyanını dile getirerek, “KardeÅŸim adam Ä°stanbul’dan buraya gelebiliyorsa, 30 kilometre den kalkıp gelsinler bir zahmet. Halen ÅŸu gün olmuÅŸ Kızılay bir tane göstermelik, dekor bir çadır kurdu. O da iki üç gün önce kuruldu. Deprem olalı 19 gün olmuÅŸ” diye konuÅŸtu.

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Malatya’nın Hekimhan ve Darende ilçeleri ile köylerinde yaptığı incelemelerde depremden etkilenen vatandaÅŸlar ile bir araya gelirken isyanlarını dinledi. Malatya’nın Örencik Mahallesi’nde Özgür Ceylan’a yaÅŸadıklarını anlatan bir vatandaÅŸ, yardımların gecikmesini eleÅŸtirirken, “Beklememiz mi lazım, o gelinceye kadar ölürüz, elimden geliyorsa yardım yapmak zorundayım. Hadi vermiyorsun yardımı, bari yardımımı engelleme” dedi.

Yardımseverlerin desteÄŸine dikkat çeken depremzede, “Bizim kendi akrabalarımız, eÅŸimiz, dostumuz gönderiyor, sen göndermiyorsun. Ä°kinci gün arabaların arkasında eÅŸimiz dostumuz mama, bez, bere, eldiven ÅŸu, bu, yakın mahallelisine, tanıdıklarına dağıttı. KardeÅŸim adam Ä°stanbul’dan buraya gelebiliyorsa 30 kilometreden kalkıp gelsinler bir zahmet” diye yardım kuruluÅŸlarına yönelik eleÅŸtirilerini dile getirdi.

Kızılay’dan Göstermelik Çadır

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan’a yaÅŸadıkları sıkıntıları dile getiren depremzede, Kızılay’ı ağır bir dille eleÅŸtirirken, “Halen ÅŸu gün olmuÅŸ Kızılay bir tane dekor, göstermelik bir çadır kurdu. O da iki üç gün önce kuruldu. Deprem olalı 19 gün olmuÅŸ” dedi.

Depremin ikinci, üçüncü gününden sonra vatandaÅŸların kendi başının çaresine bakar hale geldiÄŸini ileri süren depremzede, “Bana ilk gün yardım lazım. Ä°kinci gün, üçüncü gün yardım lazımdı. Ben çünkü elbisemle kendimi dışarı atmışım. Her ÅŸeyim orda, kıyafetim orda, ayakkabım orda, çorabım orda. Ben iki, üç gün hayatta kalırsam zaten birileri gelir, birileri gelir” diye konuÅŸtu.

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.