Son Dakika: Soyuak’tan Çiftçiler Günü Ziyareti *** Avustralya Türkiye Dostluk Anıtına Çelenk Sunuldu *** Özürlüler Derneği’nden Başkan Soyuak’a Ziyaret *** Zafer Partisi’nden Özgür Özel’e Sert Sözler *** Özgür Ceylan Asker ve Polisler İçin “Gazilik” Unvanı İstedi *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Çanakkale Dayanışması Devam Ediyor

Çanakkale Belediyesi’nin afet bölgesinden şehre gelen vatandaşlar için Altın Yıllar Yaşam Merkezinde gerçekleştirilen çalışmaları devam ediyor. Çok sayıda ilin etkilendiği depremlerin ardından yaraları sarmak için çalışmalarını yürüten Çanakkale Belediyesi, bölgeye..

Çanakkale Dayanışması Devam Ediyor
Yayınlanma: 265 Okuma

Çanakkale Belediyesi’nin afet bölgesinden şehre gelen vatandaşlar için Altın Yıllar Yaşam Merkezinde gerçekleştirilen çalışmaları devam ediyor.

Çok sayıda ilin etkilendiği depremlerin ardından yaraları sarmak için çalışmalarını yürüten Çanakkale Belediyesi, bölgeye gönderilen yardımların dışında, afet bölgesinden şehre gelen vatandaşlara yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda, Çanakkale Belediyesi Altın Yıllar Yaşam Merkezinde kentlilerin de katkılarıyla oluşturulan butik-markette afet bölgesinden gelen misafirler için giyim, gıda, hijyen ürünleri başta olmak üzere çocuklar için de oyuncak ve kırtasiye ürünlerinin yer aldığı bölüm bulunuyor.

Altın Yıllar Yaşam Merkezinde ayrıca, afet bölgesinden gelen yurttaşların kent içi toplu taşımadan ücretsiz olarak yararlanabilmesi için ‘Misafir Kart’ basımı da gerçekleşiyor. Misafir Kart basımı, Altın Yıllar Yaşam Merkezinin dışında Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Serbest Kartlar Biriminden de yapılabiliyor.

Afet bölgesinden gelen vatandaşlara destek olmak amacıyla Belediyenin sosyal medya hesapları ve web sitesinde belirtilen güncel ihtiyaçlar doğrultusunda Altın Yıllar Yaşam Merkezine yardımlar ulaştırılabiliyor. Merkez, her gün 08.30 – 19.00 saatleri arasında hizmet vermekte.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.