Son Dakika: Erkek’in “3 Mayıs Basın Özgürlüğü Günü” Mesajı *** Gelibolu Belediyesi İletişim Merkezi Açıldı *** Başkan Soyuak İşçilerin Bayramını Kutladı *** CHP’li Özgür Ceylan’dan 1 Mayıs Mesajı *** Uluslararası Çanakkale Savaşları Sempozyumu Yapıldı *** Müzikle Umuda Yolculuk Konseri Verildi *** Başkan Soyuak “Makam Aracı Kullanmayacağım” *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Çanakkale “Kadın Oyunları Festivali” Sona Erdi

Çanakkale Belediyesi tarafından ‘nin Nisan ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kadın Oyunları Festivali, kentlilerin yoğun katılımı ile son buldu. Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezi’nde 11 Nisan 2023 Salı günü..

Çanakkale “Kadın Oyunları Festivali” Sona Erdi
Yayınlanma: 188 Okuma

Çanakkale Belediyesi tarafından ‘nin Nisan ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kadın Oyunları Festivali, kentlilerin yoğun katılımı ile son buldu.

Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezi’nde 11 Nisan 2023 Salı günü başlayan Kadın Oyunları Festivali, 14-15-16 Nisan 2023 tarihlerinde sahnelenen oyunlar ile sona erdi.

14 Nisan 2023 Cuma günü Prime Facie oyunu ile Olcay Yusufoğlu, 15 Nisan 2023 Cumartesi günü Kertenkelenin Ardından oyunu ile Merve Conker, 16 Nisan 2023 Pazar günü ise Düğün Şarkıcısı oyunu ile Nergis Öztürk Çanakkaleliler ile buluştu.

Festival etkinlikleri kapsamında sahne alan tiyatro sanatçılarının sergilediği başarılı performanslar izleyenlerden büyük beğeni aldı.

Sahnelenen oyunlar sonunda tiyatro sanatçılarına Çanakkale Seramiği takdim edilirken, Festival’in gelirleri Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen illerdeki vatandaşlara bağışlandı.

Haber: Osman Okan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.