Son Dakika: Gelibolu Duyu Bütünleme Atölyesi Açıldı *** Köprüye Zam Otoyola Zam *** Soyuak’tan Çiftçiler Günü Ziyareti *** Avustralya Türkiye Dostluk Anıtına Çelenk Sunuldu *** Özürlüler Derneği’nden Başkan Soyuak’a Ziyaret *** Zafer Partisi’nden Özgür Özel’e Sert Sözler *** Özgür Ceylan Asker ve Polisler İçin “Gazilik” Unvanı İstedi *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

“Doktor Dövüyoruz”a Suç Duyurusu

Hekim Birliği Sendikası, Samsun’da bir sokak röportajında “Şu an biz doktor dövüyoruz. Şu an doktorları beğenmiyoruz, Doktor dövüyoruz. O rahatlık. Daha bunun ötesi yok” ifadelerini kullanan yurttaş hakkında suç duyurusunda..

“Doktor Dövüyoruz”a  Suç Duyurusu
Yayınlanma: 255 Okuma

Hekim Birliği Sendikası, Samsun’da bir sokak röportajında “Şu an biz doktor dövüyoruz. Şu an doktorları beğenmiyoruz, Doktor dövüyoruz. O rahatlık. Daha bunun ötesi yok” ifadelerini kullanan yurttaş hakkında suç duyurusunda bulundu.

Hekim Birliği Sendikası Hukuk Müşaviri Av. Ümit Erdem tarafından Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı’na verilen suç duyurusu dilekçesinde, Samsun’da yapılan röportajı veren kişinin Türk Ceza Kanunu’nun “suç işlemeye tahrik”, “suçu ve suçluyu övme” ve “halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” başlıklı maddelerinden cezalandırılması talep edildi.

Samsun emniyetinin MOBESE kameralarından, yüz tanıma sistemi ile, röportajı veren kişinin tespiti için çalışma başlattığı öğrenildi.

Haberin Videosu:

Suç Duyurusu Dilekçesi:

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.