Son Dakika: Muharrem Erkek, Kardeş Kent Osnabrück’te *** Gelibolu’da 3 Günde 3 Konser *** 19 Mayıs’ta “Şehitlere Saygı Yürüyüşü” Yapılacak *** Gelibolu Belediyesi Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı *** CHP’li Güneşhan: “Asıl Engel Zihinlerde” *** Çanakkale Müzik Festivali Başlıyor *** Eğritaş Sahili Nefes Alacak *** Haksız Rekabet Zammına Tepki Var *** Horoz Dövüştüren 52 Kişi Yakalandı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Gelibolu’da 1 Ekmek 7 Lira Oldu

Son gelen zamlardan sonra ekmek fiyatına da zam geldi. İğneden ipliğe herşeye gelen zamlar karşısında bir süredir ekmek fiyatlarında artış olacağı söylentileri gerçeğe dönüştü. Gelibolu’da 5 liradan satılan 200 gram..

Gelibolu’da 1 Ekmek 7 Lira Oldu
Yayınlanma: 309 Okuma

Son gelen zamlardan sonra ekmek fiyatına da zam geldi.

İğneden ipliğe herşeye gelen zamlar karşısında bir süredir ekmek fiyatlarında artış olacağı söylentileri gerçeğe dönüştü.

Gelibolu’da 5 liradan satılan 200 gram ekmek bugünden itibaren 7 liradan satılmaya başlandı.

Artan maliyetler nedeniyle fırıncıların bir süredir ekmek fiyatlarında artışa gideceği yönündeki konuşmalar bugünden itibaren 200 gram ekmek fiyatının 7 liraya yükseltilmesi ile son buldu.

Gelibolu’da bugünden itibaren 200 gram ekmek 7 liradan, 400 gramlık ekmek ise 14 liradan satılıyor. Gelibolu’da 200 gram ekmek 12 Aralık 2022 tarihinde 4 liradan 5 liraya çıkmış ve o günden bu yana 5 liradan satılıyordu. Yapılan son artıştan sonra Gelibolu’da satılan ekmek fiyatları % 40 oranında zamlanmış oldu.

Haber: Osman Okan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.