Son Dakika: Muharrem Erkek, Kardeş Kent Osnabrück’te *** Gelibolu’da 3 Günde 3 Konser *** 19 Mayıs’ta “Şehitlere Saygı Yürüyüşü” Yapılacak *** Gelibolu Belediyesi Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı *** CHP’li Güneşhan: “Asıl Engel Zihinlerde” *** Çanakkale Müzik Festivali Başlıyor *** Eğritaş Sahili Nefes Alacak *** Haksız Rekabet Zammına Tepki Var *** Horoz Dövüştüren 52 Kişi Yakalandı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

“Bin Yıllık Tarihten Bin Yıllık Kitaba” Fuarı Açıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, bu yıl 4’üncü düzenlenen Burhaniye Kitap Fuarı’nın açılışına katıldı. Başkan Köybaşı: “Aydınlanmanın yolu olan kitap okuma alışkanlığı kazandırıp kitabı sevdirecek ve..

“Bin Yıllık Tarihten Bin Yıllık Kitaba” Fuarı Açıldı
Yayınlanma: 300 Okuma

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, bu yıl 4’üncü düzenlenen Burhaniye Kitap Fuarı’nın açılışına katıldı. Başkan Köybaşı: “Aydınlanmanın yolu olan kitap okuma alışkanlığı kazandırıp kitabı sevdirecek ve ilimize prestij katacak bu tür fuarlara her zaman destek verdik vermeye de devam edeceğiz” dedi.

Geçtiğimiz gün Burhaniye’de “Bin Yıllık Tarihten Bin Yıllık Kitaba” sloganı ile Kitap Fuarı’nın açılışı gerçekleşti. 4’üncü düzenlenen fuarın açılış programına Başkan Köybaşı’nın yanı sıra Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ve belediye başkanları da katılım sağladı.

Açılışla ilgili genel bir değerlendirmede bulunan Başkan Köybaşı, fuara ilgi gösteren yurttaşlara teşekkür ederek: “Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Burhaniye Kitap Fuarı’nın açılışına katıldık. Hem yurttaşlarımızla sohbet ettik hem de fuarı gezdik. Şehrimizde bu tür aktivitelerin olması bizi oldukça memnun ediyor. Çünkü yurttaşlarımız hem bilgileniyor hem de öğreniyor. Balıkesir’in bu tür fuarları misafirlik etmesi de bizi ayrıca onore ediyor. Katılım sağlayan bütün yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu tür fuarlar her zaman devam edecek. Bizler kentimize prestij katacak ve toplumu aydınlatacak bu tür aktivitelerin her zaman destekçisi olduk ve olmaya da devam edeceğiz.

Bu tür organizasyonlar kitap fuarları, sanat buluşmaları, toplumu, yurttaşlarımızı bir araya getiriyor, kitap okumayı seven okuyan kişiler toplumlar, sorgular ve araştırır, bunu önlemek için karanlık düşüncelerce bu etkinlikler hedefe konuluyor. Ne yazık ki seçimin üzerinden birkaç ay bile geçmeden karanlık düşünceler yüksek sesle dillendirilmeye, bu tür fuar etkinlik ve festivallerin yasaklanması yönünde talepler seslendirilmeye başladı.

Daha önce de defalarca dile getirdiğimiz gibi Anayasamızın değişmez maddesi olan laiklik ilkesine, temel hak ve özgürlüklere açıkça düşmanlığını ortaya koyan bu orta çağ zihniyetine tüm gücümüzle karşı duracağımızı ve toplumu kendi bakış ve yaşam anlayışına göre kalıplara sokmaya çalışan gerici anlayış karşısında geri adım atmayacağımızı da açıkça belirtiyoruz” dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.