Son Dakika: Gelibolu Duyu Bütünleme Atölyesi Açıldı *** Köprüye Zam Otoyola Zam *** Soyuak’tan Çiftçiler Günü Ziyareti *** Avustralya Türkiye Dostluk Anıtına Çelenk Sunuldu *** Özürlüler Derneği’nden Başkan Soyuak’a Ziyaret *** Zafer Partisi’nden Özgür Özel’e Sert Sözler *** Özgür Ceylan Asker ve Polisler İçin “Gazilik” Unvanı İstedi *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Gelibolu’da Kurtalan Ekspres Rüzgarı Esti

Gelibolu Belediyesi tarafından 2. Kez yapılan düzenlenen HamzakoyFest Müzik Şöleninin ikinci gecesinde ilk önce sahneye Gelibolu’nun sevilen gruplarından Keskin çıktı. Keskin grubunun ardından ise efsane grup Kurtalan Ekspres sahneye çıktı..

Gelibolu’da Kurtalan Ekspres Rüzgarı Esti
Yayınlanma: 302 Okuma

Gelibolu Belediyesi tarafından 2. Kez yapılan düzenlenen HamzakoyFest Müzik Şöleninin ikinci gecesinde ilk önce sahneye Gelibolu’nun sevilen gruplarından Keskin çıktı. Keskin grubunun ardından ise efsane grup Kurtalan Ekspres sahneye çıktı ve Anadolu Rock türündeki parçalarla izlemeye gelenlere gerçek bir müzik şöleni yaşattı.

Sahnede geçmişte Barış Manço ve Cem Karaca ile hit olmuş şarkıları seslendiren grup üyeleri zaman zaman izleyicilerle bütünleşerek güzel bir Gelibolu akşamında yine güzel bir müzik şölenine imza attılar.

Gelibolulu müzikseverler sahnede yer alan Kurtalan Ekspres grubunun şarkılarına eşlik etmeyi ihmal etmezken, uzun yıllardan bu yana aynı çizgide müzikleriyle taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan ünlü müzisyen Ahmet Güvenç önderliğindeki Kurtalan Ekspres’in bu canlı performansı uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek.

Haber: Osman Okan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.