Son Dakika: 19 Mayıs’ta “Şehitlere Saygı Yürüyüşü” Yapılacak *** Gelibolu Belediyesi Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı *** CHP’li Güneşhan: “Asıl Engel Zihinlerde” *** Çanakkale Müzik Festivali Başlıyor *** Sahili Nefes Alacak *** Haksız Rekabet Zammına Tepki Var *** Horoz Dövüştüren 52 Kişi Yakalandı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Proje Personellerine Başarı Belgesi Verildi

Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı ve İlçe Yürütme Kurulu Üyeleri bir araya geldiler. Kaymakamlık makamında bir araya gelen Kaymakam Bekir Abacı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Tarım ve Orman Müdürlüğü, Gelibolu..

Proje Personellerine Başarı Belgesi Verildi
Yayınlanma: 271 Okuma

Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı ve İlçe Yürütme Kurulu Üyeleri bir araya geldiler.

Kaymakamlık makamında bir araya gelen Kaymakam Bekir Abacı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Tarım ve Orman Müdürlüğü, Gelibolu Belediye Başkanlığı, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü personelleri için başarı belgesi töreni yapıldı.

Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı başkanlığında; İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü, Tarım ve Orman Müdürlüğü, Gelibolu Belediye Başkanlığı, İlçe Sağlık Müdürlüğü personellerinden, ilçemizde planlanıp sürdürülmesi adına oluşturulan “İlçe Proje Yürütme Kurulu” üyelerine göstermiş oldukları özverili çalışmaları için başarı belgesi verildi.

Haber: Osman Okan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.