Son Dakika: Muharrem Erkek, Kardeş Kent Osnabrück’te *** Gelibolu’da 3 Günde 3 Konser *** 19 Mayıs’ta “Şehitlere Saygı Yürüyüşü” Yapılacak *** Gelibolu Belediyesi Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı *** CHP’li Güneşhan: “Asıl Engel Zihinlerde” *** Çanakkale Müzik Festivali Başlıyor *** Eğritaş Sahili Nefes Alacak *** Haksız Rekabet Zammına Tepki Var *** Horoz Dövüştüren 52 Kişi Yakalandı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Çanakkale Boğazında Gemi Trafiği Durdu

Dün öğleden sonra Afad tarafından yapılan açıklamada; “Meteorolojiye göre yarın Çanakkale’de kuvvetli sağanak ve rüzgar beklenmektedir. Sel, ulaşımda aksamalar, hortum, çatı uçmasına karşı dikkatli olunmalıdır” denildi. Çanakakle ve çevresinde sabah..

Çanakkale Boğazında Gemi Trafiği Durdu
Yayınlanma: 214 Okuma

Dün öğleden sonra Afad tarafından yapılan açıklamada; “Meteorolojiye göre yarın Çanakkale’de kuvvetli sağanak ve rüzgar beklenmektedir. Sel, ulaşımda aksamalar, hortum, çatı uçmasına karşı dikkatli olunmalıdır” denildi.

Çanakakle ve çevresinde sabah saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başlayan fırtına nedeniyle Kuzey Ege Denizi’nde Geyikli – Bozcaada hattında yapılması gereken feribot seferleri durduruldu.

Çanakkale Boğazı fırtına nedeniyle Güney ve Kuzey yönlerden gemi trafiğine kapatıldı.

Gestaş’tan yapılan açıklamaya göre; Boğaz hatlarında Çanakkale – Kilitbahir, Çanakkale – Eceabat ve Lapseki – Gelibolu seferleri olumsuz hava şartlarından dolayı geçici süre ile durduruldu.

Kabatepe – Gökçeada hattında, sadece Gökçeada’dan saat 02.00’de, Kabatepe’den ise saat 07.00’de sefer yapıldı. Diğer tüm seferler olumsuz hava şartlarından dolayı iptal edildi.

Geyikli – Bozcaada hattındaki tüm seferlerde olumsuz hava şartlarından dolayı iptal edilmiş bulunmakta.

Narlı – Marmara Adası hattında olumsuz hava şartlarından dolayı Narlı’dan saat 16.15, Marmara Adası’ndan saat 17.30 yapılacak olan seferlerde iptal edilmiş durumda.

Haber: Osman Okan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.