Son Dakika: Muharrem Erkek, Kardeş Kent Osnabrück’te *** Gelibolu’da 3 Günde 3 Konser *** 19 Mayıs’ta “Şehitlere Saygı Yürüyüşü” Yapılacak *** Gelibolu Belediyesi Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı *** CHP’li Güneşhan: “Asıl Engel Zihinlerde” *** Çanakkale Müzik Festivali Başlıyor *** Eğritaş Sahili Nefes Alacak *** Haksız Rekabet Zammına Tepki Var *** Horoz Dövüştüren 52 Kişi Yakalandı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Çanakkale Genelinde Lodos ve Yağış Tedbirleri Alındı

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan ve Çanakkale il genelini etkileyen lodos ve sağanak yağışın yol açacağı olumsuz durumlara müdahale etmek üzere İl Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi, Vali..

Çanakkale Genelinde Lodos ve Yağış Tedbirleri Alındı
Yayınlanma: 185 Okuma

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan ve Çanakkale il genelini etkileyen lodos ve sağanak yağışın yol açacağı olumsuz durumlara müdahale etmek üzere İl Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi, Vali Yardımcısı Hakkı Uzun başkanlığında toplandı.

Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya; TAMP İl Afet Müdahale Planı Afet Grupları temsilcileri katıldılar.

Toplantıda; kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına ile hortum gibi olumsuzluklara karşı alınan tedbirler değerlendirildi.

Toplantı, olumsuz hava koşullarında meydana gelebilecek her türlü olay karşısında uygulamaya konulacak olan planlamaların görüşülmesi ve il merkezi, ilçeler ve köyler taranarak rüzgar ve yağış nedeniyle herhangi bir can ve mal kaybı olmadığı bilgisinin alınmasının ardından sona erdi.

Kamu kurum ve kuruluşları tarafından gerekli tedbirler alınmakla beraber, vatandaşların can ve mal güvenliği açısından dikkatli olmaları istendi.

Haber: Osman Okan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.