Son Dakika: Çanakkale’de 1050 Bisikletçi Şehitler İçin Pedala Bastı *** Gelibolu’da Denizaltı Şehitleri İçin Anlamlı Tören: “Ruhları Şad Olsun” *** Çanakkale’de “Şiddetsiz Yarınlara Projesi” İçin Anlamlı Adım *** Levent Gürbüz: Vatandaş Borç Yükü Altında Eziliyor Bu Düzen Değişmeli *** Gelibolu’da Anlamlı Buluşma: Otizm Bir Eksiklik Değil Farklılıktır *** ÇOMÜ’den Yangın Sonrası Zeytin Araştırması *** WhatsApp İletişim: 05437951277

İYİ Partili Hakan Alış Açıklamada Bulundu

İYİ Parti Gelibolu İlçe Başkanı Hakan Alış, partisinde yaşanan istifalar ve günden ile ilgili açıklamada bulundu. Dün yayınladığımız haberde istifa eden yönetim kurulu üyelerinden edindiğimiz bilgilere göre istifa sayısını 21..

İYİ Partili Hakan Alış Açıklamada Bulundu
Yayınlanma: 746 Okuma

İYİ Parti Gelibolu İlçe Başkanı Hakan Alış, partisinde yaşanan istifalar ve günden ile ilgili açıklamada bulundu.

Dün yayınladığımız haberde istifa eden yönetim kurulu üyelerinden edindiğimiz bilgilere göre istifa sayısını 21 olarak vermiş ve “İYİ Parti Gelibolu İlçe Başkanı Hakan Alış yaşanan istifaların ardından yönetimini kaybederken, şuana kadar bir açıklama yapmadı” demiştik.

İYİ Parti Gelibolu İlçe Başkanı Hakan Alış, istifalar konusunda bugün sessizliğini bozarak, partinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi.

İyi Parti Gelibolu İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu görevlerinden 9 (Dokuz) kişi kendi inisiyatifleri kapsamında istifa etmişlerdir.

İyi Parti Gelibolu İlçe Başkanlığı 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimine Hür ve Müstakil, Özü başımıza girecek, seçim çalışmalarımız İyi Parti Genel Merkezin belirlemiş olduğu prensip kararları kapsamında devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Hakan Alış – İyi Parti Gelibolu İlçe Başkanı

Haber: Osman Okan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.