Son Dakika: Soyuak’tan Çiftçiler Günü Ziyareti *** Avustralya Türkiye Dostluk Anıtına Çelenk Sunuldu *** Özürlüler Derneği’nden Başkan Soyuak’a Ziyaret *** Zafer Partisi’nden Özgür Özel’e Sert Sözler *** Özgür Ceylan Asker ve Polisler İçin “Gazilik” Unvanı İstedi *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Semizoğlu “Güçlü Basın Güçlü Kamuoyu Yaratır”

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklama şöyle: Çanakkale’de yeni kurulmuş olan Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği Başkanı Gökhan Kökçak ile Yönetim..

Semizoğlu “Güçlü Basın Güçlü Kamuoyu Yaratır”
Yayınlanma: 190 Okuma

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) tarafından bir açıklama yapıldı.

Yapılan açıklama şöyle: Çanakkale’de yeni kurulmuş olan Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği Başkanı Gökhan Kökçak ile Yönetim Kurulu Üyeleri Nida Esin Çelik, Özer Şut, Cenk İşver, Taner Arçukoğlu, Remzi Can, Mustafa Yıldız, Yönetim Kurulu Başkanımız Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret etti.

Çanakkale’de yeni kurulmuş olan Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği Başkanı Gökhan Kökçak ile Yönetim Kurulu Üyeleri Nida Esin Çelik, Özer Şut, Cenk İşver, Taner Arçukoğlu, Remzi Can, Mustafa Yıldız, Yönetim Kurulu Başkanımız Selçuk Semizoğlu’nu Ziyaret etti. ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleşen görüşmede, Genel Sekreter Sema Sandal da bulundu.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “İlimizde ulusal ve yerel bazda emek sarf eden, fedakarca hizmet veren gazetecilerin olması bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına yapılan haberleri takdirle karşılıyoruz. Art niyet içermeyen her haber ve yorum bizim için değerlidir. Güçlü basın güçlü kamuoyu yaratır. Bu anlamda basın mensuplarının birlik ve beraberliği de önemlidir. Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Dernek Başkanı Gökhan Kökçak ve Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar diliyor ve ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

#Çanakkale | #SelçukSemizoğlu | #GökhanKökçak | #İnternet | #Basın | #ÇTSO

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.