Son Dakika: Muharrem Erkek, Kardeş Kent Osnabrück’te *** Gelibolu’da 3 Günde 3 Konser *** 19 Mayıs’ta “Şehitlere Saygı Yürüyüşü” Yapılacak *** Gelibolu Belediyesi Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı *** CHP’li Güneşhan: “Asıl Engel Zihinlerde” *** Çanakkale Müzik Festivali Başlıyor *** Eğritaş Sahili Nefes Alacak *** Haksız Rekabet Zammına Tepki Var *** Horoz Dövüştüren 52 Kişi Yakalandı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

ÇOMÜ’de Boğazın Efeleri Etkinliği Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Çanakkale Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü iş birliği ile organize edilen Boğazın Efeleri etkinliği Troia Kültür merkezinde gerçekleştirildi. Çanakkale’de..

ÇOMÜ’de Boğazın Efeleri Etkinliği Yapıldı
Yayınlanma: 116 Okuma

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Çanakkale Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü iş birliği ile organize edilen Boğazın Efeleri etkinliği Troia Kültür merkezinde gerçekleştirildi.

Çanakkale’de Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Boğazın Efeleri” etkinliği ilgiyle izlendi.

Etkinliğe; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal akademisyenler ve vatandaşlar katıldılar.

#ÇOMÜ | #Çanakkale | #BoğazınEfeleri | #Troia | #Gelibolu

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.