Son Dakika: Çanakkale Müzik Festivali Başlıyor *** Sahili Nefes Alacak *** Haksız Rekabet Zammına Tepki Var *** Horoz Dövüştüren 52 Kişi Yakalandı *** Gelibolu Belediyesi Kan Değişimi Yaptı *** Cevizli Köyünde Hıdrellez Şenliği Yapıldı *** Göçmen Kaçakçılığı İle Mücadele Devam Ediyor *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Çanakkale’de “Mavi Müzikhol” Sahnelendi

4. Kadın Oyunları Festivalinin üçüncü akÅŸamında “Mavi Müzikhol” isimli oyun Çanakkaleli tiyatro severler ile buluÅŸturuldu. Türkiye’nin ve Avrupa’nın kadın temalı tek tiyatro festivali olan Kadın Oyunları Festivali bu yıl dördüncü..

Çanakkale’de “Mavi Müzikhol” Sahnelendi
Yayınlanma: 114 Okuma

4. Kadın Oyunları Festivalinin üçüncü akÅŸamında “Mavi Müzikhol” isimli oyun Çanakkaleli tiyatro severler ile buluÅŸturuldu.

Türkiye’nin ve Avrupa’nın kadın temalı tek tiyatro festivali olan Kadın Oyunları Festivali bu yıl dördüncü kez gerçekleÅŸtiriliyor. Çanakkalelilerden de büyük ilgi gören festivalin üçüncü gün oyunu ise “Mavi Müzikhol” oldu.

13 Mart 2024 ÇarÅŸamba akÅŸamı Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezinde sahnelenen ve GülÅŸah Yavuz ile Ä°pek Yorulmaz’ın rol aldığı tiyatro oyununa Belediye Meclis Ãœyesi Birten SarıbaÅŸ ve çok sayıda kentli katıldı.

Büyük alkış alan oyun sonunda Meclis Ãœyesi Birten SarıbaÅŸ tüm ekibe teÅŸekkürlerini sunarak, oyuncular GülÅŸah Yavuz ve Ä°pek Yorulmaz’a seramik takdiminde bulundu.

4. Kadın Oyunları Festivali Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezinde; 14 Mart PerÅŸembe “Mutlu Bir Romanın AÅŸk Hikâyesi” ve 15 Mart Cuma “Yan Rol” oyunları ile devam edecek. Saat 21.00’de baÅŸlayacak olan oyunlar için ücret ve davetiye gerekmiyor.

Haber: Osman Okan

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.