Son Dakika: Çanakkale Müzik Festivali Başlıyor *** Sahili Nefes Alacak *** Haksız Rekabet Zammına Tepki Var *** Horoz Dövüştüren 52 Kişi Yakalandı *** Gelibolu Belediyesi Kan Değişimi Yaptı *** Cevizli Köyünde Hıdrellez Şenliği Yapıldı *** Göçmen Kaçakçılığı İle Mücadele Devam Ediyor *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Anneler Günü Ziyaretleri

Gelibolu Belediye BaÅŸkanı Mustafa Özacar, “Anneler Günü” dolayısıyla sosyal mesafe kurallarına uyarak anneleri ziyaret etti. Gelibolu Belediye BaÅŸkanı Mustafa Özacar, “YaÅŸamdaki en önemli hazinemiz olan annelerimizle bu yıl da gönülden..

Anneler Günü Ziyaretleri
Yayınlanma: 763 Okuma

Gelibolu Belediye BaÅŸkanı Mustafa Özacar, “Anneler Günü” dolayısıyla sosyal mesafe kurallarına uyarak anneleri ziyaret etti.

Gelibolu Belediye BaÅŸkanı Mustafa Özacar, “YaÅŸamdaki en önemli hazinemiz olan annelerimizle bu yıl da gönülden ve mesafeli olarak buluÅŸmamızı sürdürerek ziyaretler gerçekleÅŸtirdik” ifadelerini kullandı.

BaÅŸkan Özacar, anneler günü dolayısıyla ziyaret ettiÄŸi, AyÅŸe Eceli, Safiye Arıcı, Özlem Aras, Rahime BabadaÄŸlı, Aysel Tokgöz, Meryem Öztürk ve Seçil Biricik ile sosyal mesafe kuralları çerçevesinde görüşüp anneler gününü kutlamasının ardından, “sınırsız sevginin sahibi, fedakar tüm annelerimize güzel sözleri, iyi dilekleri için sonsuz teÅŸekkür ediyoruz” dedi.

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.