Son Dakika: ÇGST Yaz Sanat Kampı Beşinci Kez Çanakkale’de *** Conkbayırı’nda 57.Alay Yürüyüş Töreni Yapıldı *** Kosova’dan Gelibolu’ya Tarihi Yolculuk *** Biga’ya Deprem Kayıt İstasyonu Kuruluyor *** ÇOMÜ İle Çanakkale Teknopark İşbirliği Fark Yarattı *** Marmara Denizi’nde Müsilaj Alarmı *** Marmara Denizi’nde 6,2 Büyüklüğünde Deprem *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Gazetecilerden İl Genel Meclisi Başkanı’na Ziyaret

Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği Başkanı Gökhan Kökçak ve dernek üyeleri Mustafa Yıldız, Taner Arçukoğlu, Remzi Can ve Serhan İnmez, Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı Halil Ertuğrul’u..

Gazetecilerden İl Genel Meclisi Başkanı’na Ziyaret
Yayınlanma: 343 Okuma

Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği Başkanı Gökhan Kökçak ve dernek üyeleri Mustafa Yıldız, Taner Arçukoğlu, Remzi Can ve Serhan İnmez, Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı Halil Ertuğrul’u makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, yerel medyanın güçlendirilmesi, dijital medya araçlarının etkin kullanımı ve yerel yönetimlerle medya mensupları arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi konuları ele alındı. İl Genel Meclisi Başkanı Halil Ertuğrul, yerel medyanın toplumsal bilinçlenme ve kamuoyunun bilgilendirilmesi konusundaki önemine vurgu yaparak, medya mensuplarının desteklenmesi adına her zaman iş birliğine açık olduklarını ifade etti.

Dernek Başkanı Gökhan Kökçak ise, Çanakkale’de internet ve sosyal medya haberciliğinin giderek önem kazandığını belirterek, yerel yönetimlerle iş birliği içinde çalışmaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Kökçak, dijital habercilik ve sosyal medya etiği gibi konularda gerçekleştirdikleri projelerle yerel medyanın standartlarını yükseltmeyi hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.