Son Dakika: Uluslararası Çanakkale Savaşları Sempozyumu Yapıldı *** Müzikle Umuda Yolculuk Konseri Verildi *** Başkan Soyuak “Makam Aracı Kullanmayacağım” *** Çan Belediyesi’nden Larva İlaçlaması *** Triatlon Spor Kulübü’nden Başkan Soyuak’a Ziyaret *** Bülent Turan'dan Hayırlı Olsun Ziyareti *** Yerel Tohum Takas Şenliği Yapıldı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Allah’ı Sevmekle Başlar Yolculuk

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Rahman ve rahim olan ALLAH’ ın adı ile MERHABA Saygıdeğer okurlarım sizlerle bu gün buluştuk. Bizleri yaratan Alemlerin Rabbi olan Allah’ ın izniyle. Bizlerin buluşmasında emeği geçen GELİBOLU MEDYAYA..

Allah’ı Sevmekle Başlar Yolculuk
Yayınlanma: 358 Okuma

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Rahman ve rahim olan ALLAH’ ın adı ile

MERHABA

Saygıdeğer okurlarım sizlerle bu gün buluştuk. Bizleri yaratan Alemlerin Rabbi olan Allah’ ın izniyle. Bizlerin buluşmasında emeği geçen GELİBOLU MEDYAYA saygı ve hürmetlerimizi iletir, başarılarının daim olmasını yüce Rabbimden dilerim.

Saygıdeğer okurlarım sizlere Allah’ın emirlerini, bizlerin yaşamını kolaylaştıran buyruklarını (farz) anlatan Kur’an-ı Kerim’ in yaşamımızdaki yeri ve önemini anlatmaya, İslam âleminin peygamberi Muhammed Mustafa (sav) nın sünneti ve Kur’an ile yaşayan Kur’an-ı Kerim’ e adayan, Kur’an ı yaşama biçimiyle de hayat veren peygamberimizi anlatmaya ve anlamaya çalışıp merak edip öğreneceğiz, bilmediklerimizi araştıracağız Allahın izni ile. Yaşamımızda bazı hal ve davranışların bizleri ne kadar rahatlattığı bazılarının da ne kadar yorduğu bilinir. Besmeleyi şerif tir açıklaması.

Besmeleyi şerif

Kur’an’ ın ilk ayeti olan besmele Allah’ın bizlerin selameti için çok önemli bir ayettir. Öyle ki bizler onu söylediğimiz zaman ne için söylemişsek o sebep ne olursa olsun yolumuz açık olur. Söylemediğimiz zaman her hal bizi yorar tabi ki Allah’ ın adı söylenmiyor. Kolay olur besmele ile çıkılan yol çünkü Allah’ ın adı söyleniyor. Allah dediğiniz andan itibaren ALLAH’ ın korumasına giriyorsunuz ki bu koruma hiç bir korumaya benzemez. Alemlerin Rabbi’ nin koruması ve gözetimine giriyor, ne için kullandıysanız o olay bitinceye kadar korumadasınız.

Allah yarattığı her bir canlı, cansız varlığın hepsini bilir, hepsini korur.

Bizler de Allah’ ın korumasını istiyor ve de diliyorsak, Allah’ tan daima yardımını yağdırmasını yaptığımız ibadetle devamını sağlamalıyız.
Bu da Allah’ı sevmekle başlar.
Allah’ı sevmek alemleri sevmek, peygamberlerini sevmek, iki cihan peygamberini sevmek, yaratılanı sevmek YARADANDAN ÖTÜRÜ.
SEVMEK, Aşık olup da MAŞUĞA ULAŞMAK İÇİN sevelim.

Saygıdeğer okurlarım görüşmek üzere, Allah’a emanet olun.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.