Gelibolu’da 2025–2026 eğitim öğretim yılı, 100. Yıl Barış Ortaokulu’nda düzenlenen anlamlı bir törenle başladı. Açılış programına katılan Gelibolu Kaymakamı Cihat Koç, öğrencilere ve öğretmenlere başarı dileklerini ileterek yeni dönemin umut..
Gelibolu’da 2025–2026 eğitim öğretim yılı, 100. Yıl Barış Ortaokulu’nda düzenlenen anlamlı bir törenle başladı. Açılış programına katılan Gelibolu Kaymakamı Cihat Koç, öğrencilere ve öğretmenlere başarı dileklerini ileterek yeni dönemin umut ve heyecanını paylaştı.
Törene Gelibolu Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Aydın, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Özdemir, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler de katılım sağladı. Gelibolu’da 6 bin 53 öğrencinin ders başı yaptığı öğrenildi.
Eğitimle Yeşeren Bir Gelecek
Program kapsamında Kaymakam Koç ve Belediye Başkanı Soyuak, öğrencilerle birlikte okul bahçesine fidan dikerek çevre bilincine ve doğa sevgisine dikkat çekti. Bu sembolik etkinlik, öğrenciler arasında büyük ilgi gördü ve geleceğe dair umut dolu mesajlar verdi.
Gençliğe Yatırım: Halı Saha Açılışı
Törenin ardından, okul bahçesinde yer alan halı sahanın açılışı gerçekleştirildi. Sporun gençler üzerindeki olumlu etkilerine vurgu yapan Kaymakam Koç, “Gelibolu’da eğitim sadece sınıflarda değil, sahada da devam ediyor” diyerek gençlerin fiziksel gelişimine verilen önemin altını çizdi.
Açılış konuşmalarında, eğitimin toplumsal kalkınmadaki rolü, öğretmenlerin fedakârlığı ve öğrencilerin geleceğe yön veren potansiyeli vurgulandı. Katılımcılar, yeni eğitim yılına dair umutlarını ve hedeflerini paylaştı.
Haber: Osman Okan
#Gelibolu #EğitimÖğretimYılı #MilliEğitim #CihatKoç #AliKamilSoyuak #KadirAydın #Öğretmen #BarışOrtaokulu #Öğrenci