Gelibolu Kaymakamlığı tarafından Ramazan ayının manevi iklimini paylaşmak, birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla şehit yakınları ve gaziler onuruna anlamlı bir iftar programı düzenlendi. Gelibolu Kaymakamı Cihat Koç’un ev sahipliğinde gerçekleşen..
Gelibolu Kaymakamlığı tarafından Ramazan ayının manevi iklimini paylaşmak, birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla şehit yakınları ve gaziler onuruna anlamlı bir iftar programı düzenlendi.
Gelibolu Kaymakamı Cihat Koç’un ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına; 18. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Haluk Erdem, Gelibolu Belediye Başkan Yardımcısı Burak Batır ve çok sayıda kurum müdürü katılım sağladı.
“Manevi Atmosferi Birlikte Paylaşmanın Memnuniyetini Yaşıyoruz”
Ezanın okunmasıyla açılan oruçların ardından davetlilere hitap eden Kaymakam Cihat Koç, Ramazan ayının kardeşlik ve dayanışma ruhuna dikkat çekti. Şehit emanetleri ve kahraman gazilerle aynı sofrayı paylaşmaktan büyük onur duyduğunu belirten Koç, masaları tek tek gezerek misafirlerle yakından ilgilendi.
Sıcak ve samimi bir ortamda geçen programda, şehit yakınları ve gazilerle uzun süre sohbet eden Kaymakam Koç, devletin her zaman yanlarında olduğunun altını çizdi. Katılımcılar, böylesine anlamlı bir gecede bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.
Haber: Osman Okan
#Gelibolu #Çanakkale #CihatKoç #ŞehitYakınları #Gaziler #Ramazan2026 #GeliboluHaber #İftarProgramı #Vefa #BirlikveBeraberlik #Haber #GeliboluKaymakamlığı