Gelibolu’ya bağlı Evreşe Beldesi, Ramazan ayının manevi iklimini yansıtan geniş katılımlı bir iftar programına ev sahipliği yaptı. Kapalı pazar yeri’nde düzenlenen programda, devlet protokolü ve vatandaşlar aynı sofrada buluştu. Geniş..
Gelibolu’ya bağlı Evreşe Beldesi, Ramazan ayının manevi iklimini yansıtan geniş katılımlı bir iftar programına ev sahipliği yaptı. Kapalı pazar yeri’nde düzenlenen programda, devlet protokolü ve vatandaşlar aynı sofrada buluştu.
Geniş Katılımlı Protokol
Evreşe Belediye Başkanı Hakkı Uysal’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına; Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Gelibolu Kaymakamı Cihat Koç, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kuzu ve çok sayıda protokol üyesi katılım sağladı.
Vatandaşlarla Samimi Sohbet
İftar öncesinde masaları tek tek gezerek vatandaşlarla selamlaşan Vali Toraman ve beraberindeki heyet, halkın Ramazan ayını tebrik etti. Ezanın okunmasıyla birlikte dualar eşliğinde açılan oruçların ardından, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Belediye Başkanı Hakkı Uysal, katılım sağlayan tüm protokole ve Evreşe halkına teşekkürlerini sundu.
Program, iftar sonrası yapılan çay sohbetleri ve vatandaşların taleplerinin dinlenmesiyle sona erdi.
Haber: Osman Okan
#Çanakkale #Evreşe #Gelibolu #ÖmerToraman #GeliboluHaber #AyhanGider #İftarProgramı #Ramazan2026 #HakkıUysal #İsmailKaşdemir #BirlikVeBeraberlik #Haber #SiyasetGündemi #YerelHaberler #FuatTezgelPazarYeri