Son Dakika: Horoz Dövüştüren 52 Kişi Yakalandı *** Gelibolu Belediyesi Kan Değişimi Yaptı *** Cevizli Köyünde Hıdrellez Şenliği Yapıldı *** Göçmen Kaçakçılığı İle Mücadele Devam Ediyor *** Soyuak “Yakında Cumartesi Pazarı Patlayacak” *** Erkek’in “3 Mayıs Basın Özgürlüğü Günü” Mesajı *** Gelibolu Belediyesi İletişim Merkezi Açıldı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Yaz Aylarına Hazırlık Yapılıyor

Gelibolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yaz çalışmaları kapsamında ilçenin muhtelif yerlerine çiçek ekimi yapılıyor. Gelibolu Belediyesi tarafından Bayırköy Kaynarca Mevkiinde oluşturulan serada tohumdan yetiştirilen teş ve kadife..

Yaz Aylarına Hazırlık Yapılıyor
Yayınlanma: 506 Okuma

Gelibolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yaz çalışmaları kapsamında ilçenin muhtelif yerlerine çiçek ekimi yapılıyor.

Gelibolu Belediyesi tarafından Bayırköy Kaynarca Mevkiinde oluşturulan serada tohumdan yetiştirilen teş ve kadife cinsi çiçekler ilçenin belirli yerlerinde toprakla buluşturuluyor.

Gelibolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çiçek ekimi dışında ot biçme, düzenleme ve peyzaj çalışmalarına devam ediyorlar. Hamzakoy mevkiinde başlanan çiçek ekim çalışmaları ilçenin diğer alanlarında da devam edecek.

Gelibolu Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da yaz mevsimi öncesinde ilçenin muhtelif yerlerinde çiçek ekimi ve peyzaj çalışmaları yapılarak Gelibolu yaza hazırlanıyor.

YORUMLAR (1)

YORUM YAZ

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.