Son Dakika: Uluslararası Çanakkale Savaşları Sempozyumu Yapıldı *** Müzikle Umuda Yolculuk Konseri Verildi *** Başkan Soyuak “Makam Aracı Kullanmayacağım” *** Çan Belediyesi’nden Larva İlaçlaması *** Triatlon Spor Kulübü’nden Başkan Soyuak’a Ziyaret *** Bülent Turan'dan Hayırlı Olsun Ziyareti *** Yerel Tohum Takas Şenliği Yapıldı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Gelibolu Rüzgarı Hanımların Günlerinde Esiyor

Gelibolu Rüzgarı Dergisi, Gelibolulu hanımların günlerinde konuşuluyor. Gelibolu Derneği’nce Ankara’da hazırlanan ve Türkiye’de ilçe bazında yayınlanan tek kültür ve sanat Dergisi olan Gelibolu Rüzgarı Dergisi okuyucuları tarafından zevkle okunuyor ve..

Gelibolu Rüzgarı Hanımların Günlerinde Esiyor
Yayınlanma: 420 Okuma

Gelibolu Rüzgarı Dergisi, Gelibolulu hanımların günlerinde konuşuluyor.

Gelibolu Derneği’nce Ankara’da hazırlanan ve Türkiye’de ilçe bazında yayınlanan tek kültür ve sanat Dergisi olan Gelibolu Rüzgarı Dergisi okuyucuları tarafından zevkle okunuyor ve aranıyor.

Geçtiğimiz hafta Eylül 2014 sayısı yayınlanan dergi yine Gelibolu kültür ve sanatı ile haberleri ile dopdolu idi.
Hanımların Gelibolu’daki günlerinde konuşulan ve okunan dergi haline gelen bu yayın, 4’üncü yılını tamamladı.
Geçtiğimiz gün Fenerdeki Altın Cafe’de gün yapan hanımların konusu Gelibolu Rüzgarı dergisi idi. Bundan sonraki sayısı ise Aralık 2014 de çıkacak. Dergi yöneticileri yazı yazmaya veya fotoğraf çekmeye meraklı hanımları sayfalarında görmek istediklerini belirttiler.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.