Son Dakika: Gestaş Boğaz Geçiş Ücretleri Zamlandı *** ÇOMÜ 27. Spor Şenlikleri Yapıldı *** “Mobil Göç Noktası” Uygulaması Başladı *** Esnafların Banka Hesapları Denetlenecek *** Gelibolu Duyu Bütünleme Atölyesi Açıldı *** Köprüye Zam Otoyola Zam *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Çamlık Mesire Alanı Düzenleniyor

Gelibolu’nun eski belediye başkanlarından merhum M.Nuri Erer tarafından ağaçlandırılan ve onun ismiyle yaşayan çamlık mesire alanında temizlik ve düzenleme çalışmaları devam ediyor. Gelibolu Belediyesine bağlı ekipler tarafından bir süredir yapılan..

Çamlık Mesire Alanı Düzenleniyor
Yayınlanma: 507 Okuma

Gelibolu’nun eski belediye başkanlarından merhum M.Nuri Erer tarafından ağaçlandırılan ve onun ismiyle yaşayan çamlık mesire alanında temizlik ve düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Gelibolu Belediyesine bağlı ekipler tarafından bir süredir yapılan alt ve üst yapı çalışmaları ile birlikte çamlık mesire alanında çevre temizliği ve yabancı otların ortadan kaldırılması çalışmaları devam ediyor.

Gelibolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan detaylı temizlik çalışmaları ile çamlık mesire alanı hafta sonu piknik yapacak olan vatandaşlar için hazır hale getirildi.

Gelibolu Belediyesi eski başkanlarından merhum M.Nuri Erer’in adını taşıyan çamlık mesire alanında ulaşım ve çevre yolları ile birlikte başlatılan düzenleme ve bakım çalışmaları devam ediyor.

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar’ın da zaman zaman denetlediği çalışmalar sonunda, Gelibolu’ya yakışır bir dinlence ve piknik alanı yaratılması amaçlanıyor.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.