Son Dakika: Bülent Turan'dan Hayırlı Olsun Ziyareti *** Yerel Tohum Takas Şenliği Yapıldı *** CHP'nin Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor *** Çanakkale’de 8 Kaçak Göçmen Yakalandı *** Ümit Özdağ Et ve Süt Kurumuna Gitti *** Çanakkale Boğazında Gemi Yangını *** Gençlik ve Spor Bakanından Gelibolu’ya Müjde var *** 57. Alay Vefa Yürüyüşü Şehitler Abidesi’nde Yapıldı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Gelibolu Yeni Feribot Ä°skelesi’nde Son Durum

Geçtiğimiz yıl yapımına başlanan ve 2021 yılı sonuna kadar hizmete gireceği belirtilen Gelibolu yeni feribot iskelesinin yıl sonuna yetişmesi zor görünüyor. Geçtiğimiz yıl yapımına başlanan Gelibolu yeni feribot iskelesi için..

Gelibolu Yeni Feribot Ä°skelesi’nde Son Durum
Yayınlanma: 1.107 Okuma

Geçtiğimiz yıl yapımına başlanan ve 2021 yılı sonuna kadar hizmete gireceği belirtilen Gelibolu yeni feribot iskelesinin yıl sonuna yetişmesi zor görünüyor.

GeçtiÄŸimiz yıl yapımına baÅŸlanan Gelibolu yeni feribot iskelesi için Lapseki’ye baÄŸlı Åžahinli köyünde bulunan Karayolları TaÅŸ Ocağından yaklaşık 200 bin ton malzeme çekilerek dolgu yapıldı.

Sonrasında Gelibolu’ya baÄŸlı Fındıklı Köyü TaÅŸ Ocağından dolgu malzemesi getirilerek yaklaşık 150 bin ton malzeme dolgu iÅŸinde kullanıldı. Bu ÅŸekilde yaklaşık 40 bin metrekarelik bir alan saÄŸlandı.

Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından kazıklı rampa ile iskele işi ihale edildi ve ihaleyi kazanan firma inşaatta kullanılacak Çelik Boruların bir kısmını şantiye dolgu sahasına getirdi.

Gelibolu yeni feribot iskelesinin 2021 yılı Mayıs ayında beton işlerinin tamamlanması planlanıyordu ama 2021 yılı Haziran ayının ortaları geçildiği halde henüz beton işlerine geçilemedi.

Gelibolu yeni feribot iskelesinin, daha önce yapılan açıklamaya göre 2021 yılı Mayıs ayında beton işlerine geçileceği ve sonrasında idari bina ve diğer üst yapıların da tamamlanarak 2021 yılı sonuna kadar hizmete girmesi hedefleniyordu.

Gelibolu yeni feribot iskelesi inşaat sahasında iş makineleri bulunmasına rağmen her hangi bir çalışma yapılmıyor. Bu durumda daha önce 2021 yılı sonuna kadar bitirilmesi ve hizmete girmesi beklenen yeni feribot iskelesinin ne zaman açılacağı şu an için bilinmiyor.

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.