Son Dakika: Çanakkale Müzik Festivali Başlıyor *** Sahili Nefes Alacak *** Haksız Rekabet Zammına Tepki Var *** Horoz Dövüştüren 52 Kişi Yakalandı *** Gelibolu Belediyesi Kan Değişimi Yaptı *** Cevizli Köyünde Hıdrellez Şenliği Yapıldı *** Göçmen Kaçakçılığı İle Mücadele Devam Ediyor *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Öğrencilerin Karne Sevinci

2020 – 2021 eğitim ve öğretim döneminin sona ermesi ile birlikte 18 Mart İlkokulunda düzenlenen törende öğrenciler, karnelerini Vali İlhami Aktaş’tan aldılar. Törene; Vali İlhami Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü..

Öğrencilerin Karne Sevinci
Yayınlanma: 559 Okuma

2020 – 2021 eğitim ve öğretim döneminin sona ermesi ile birlikte 18 Mart İlkokulunda düzenlenen törende öğrenciler, karnelerini Vali İlhami Aktaş’tan aldılar.

Törene; Vali İlhami Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Vali İlhami Aktaş, başarılarından dolayı öğrencileri tebrik ederek karnelerini verdi, öğretmen ve velilerle de bir süre görüşerek sohbet etti.

Karne dağıtımının ardından tatili verimli bir şekilde değerlendirmeleri için öğrencilere tavsiyelerde bulunan Vali İlhami Aktaş, çok çalışmalarını ve kendilerini sosyal aktiviteler ile geliştirmelerini söyledi.

Ayrıca Vali Ä°lhami AktaÅŸ, 2020 – 2021 eÄŸitim ve öğretim yılında Koronavirüs ÅŸartlarına raÄŸmen gayretli çalışmalarından dolayı öğretmenlere teÅŸekkür etti.

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.