Son Dakika: Uluslararası Çanakkale Savaşları Sempozyumu Yapıldı *** Müzikle Umuda Yolculuk Konseri Verildi *** Başkan Soyuak “Makam Aracı Kullanmayacağım” *** Çan Belediyesi’nden Larva İlaçlaması *** Triatlon Spor Kulübü’nden Başkan Soyuak’a Ziyaret *** Bülent Turan'dan Hayırlı Olsun Ziyareti *** Yerel Tohum Takas Şenliği Yapıldı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Salı Pazarı Denetimleri Sürüyor

Gelibolu’da kurulan Salı Pazarı’nda denetimler devam ediyor. Gelibolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Mali Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından Salı Pazarı’nda yapılan denetimlerde maske mesafe hijyen kurallarına uyulması konusunda uyarılarda bulunuldu. Salı..

Salı Pazarı Denetimleri Sürüyor
Yayınlanma: 510 Okuma

Gelibolu’da kurulan Salı Pazarı’nda denetimler devam ediyor.

Gelibolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Mali Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından Salı Pazarı’nda yapılan denetimlerde maske mesafe hijyen kurallarına uyulması konusunda uyarılarda bulunuldu.

Salı Pazarı’nda esnaf ve vatandaşların pandemi kurallarına uymaları konusunda uyarıldığı denetimler esnasında maske takmayan esnaf ve vatandaşlar ile ekipler karşı karşıya kaldılar.

Gelibolu Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; “Pandemi bitmedi, tedbirleri elden bırakmayalım! Zabıta ve Mali Hizmetler Müdürlüğümüz ekiplerimizce; Salı pazarında gerçekleştirilen ortak denetimlerde vatandaşlar ve pazarcı esnafının salgın hastalık kurallarına uymaları istenerek, maske takmaları konularında uyarılarda bulunuldu”.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.