Son Dakika: Muharrem Erkek, Kardeş Kent Osnabrück’te *** Gelibolu’da 3 Günde 3 Konser *** 19 Mayıs’ta “Şehitlere Saygı Yürüyüşü” Yapılacak *** Gelibolu Belediyesi Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı *** CHP’li Güneşhan: “Asıl Engel Zihinlerde” *** Çanakkale Müzik Festivali Başlıyor *** Eğritaş Sahili Nefes Alacak *** Haksız Rekabet Zammına Tepki Var *** Horoz Dövüştüren 52 Kişi Yakalandı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Çanakkaleli Genç Sporculara Moral Ziyareti

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, genç sporcuları 18 Mart Stadyumundaki antrenmanlarında ziyaret etti. Başta ülkemizi ve Çanakkale’yi Tokyo Olimpiyatlarında 4×100 metre bayrak koşusunda temsil eden Oğuz Uyar olmak üzere çeşitli..

Çanakkaleli Genç Sporculara Moral Ziyareti
Yayınlanma: 462 Okuma

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, genç sporcuları 18 Mart Stadyumundaki antrenmanlarında ziyaret etti.

Başta ülkemizi ve Çanakkale’yi Tokyo Olimpiyatlarında 4×100 metre bayrak koşusunda temsil eden Oğuz Uyar olmak üzere çeşitli turnuva ve şampiyonalara hazırlanan Çanakkaleli genç sporcular ile antrenör Vijdan Berberoğlu ve teknik ekiple bir araya gelen başkan Ülgür Gökhan, çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Bizleri bir çok branşta gururlandıran ve aldıkları ödüller ile tebrik toplayan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Her koşulda, her zaman yanınızdayız” dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.