Son Dakika: Öğrencilere Sıcak Çorba İkramı Başlıyor *** Çanakkale’nin İlk Şehitleri 111. Yılında Anılıyor *** “Yeşil Vatanın Mavi Gözlü Kenti” Fidan Dikimi Yapılıyor *** Cumhuriyet Destanı Bir Kez Daha Hayat Buldu *** Çanakkale’de İsa Berat’ın Tedavisi İçin El Ele Verildi *** Çanakkale’de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu *** Gelibolu’da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Yaşandı *** “Deniz Araştırmaları ve Dalış Eğitimi” Projesi Başlıyor *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Duman Ajans Çeşme Defilesi Yapıldı

Yaptıkları birbirinden başarılı defilelerle moda dünyasının zirvede yer edinen koreografları Serkan ve Gökhan Duman, Çeşme’de düzenledikleri defilede yine ayakta alkışlandı. Duman Ajans’ın koreografisini yaptığı defilelerde ayakkabıdan kumaş tasarımlarına, gelinlikten abiyeye..

Duman Ajans Çeşme Defilesi Yapıldı
Yayınlanma: 763 Okuma

Yaptıkları birbirinden başarılı defilelerle moda dünyasının zirvede yer edinen koreografları Serkan ve Gökhan Duman, Çeşme’de düzenledikleri defilede yine ayakta alkışlandı.

Duman Ajans’ın koreografisini yaptığı defilelerde ayakkabıdan kumaş tasarımlarına, gelinlikten abiyeye kadar pek çok farklı defilenin yapıldığı Çeşme’de organizasyonun A’dan Z’ye tüm detaylarıyla ilgilenen Serkan ve Gökhan Duman, Özge Ulusoy, Günay Musayeva ve Açelya Kartal’ın da podyuma çıktığı defilelerde 40 kişilik model kadrosunu görkemli sunumlarla podyumda yürüttü.

Serkan ve Gökhan Duman, “Pandemi döneminde seyircisiz, dijital defileler yapıldı ama kimseye tat vermedi. Seyircili organizasyonların geri gelmesi bizi de daha iyi çalışmaya ve heyecana sevk etti. Sezonu Çeşme’de harika bir organizasyonla tamamladık. Kış sezonu için çalışmalarımız sürüyor. Umarız seyircili, renkli moda organizasyonları devam eder” diyerek beklentilerini dile getirdi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.