Son Dakika: Bülent Turan'dan Hayırlı Olsun Ziyareti *** Yerel Tohum Takas Şenliği Yapıldı *** CHP'nin Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor *** Çanakkale’de 8 Kaçak Göçmen Yakalandı *** Ümit Özdağ Et ve Süt Kurumuna Gitti *** Çanakkale Boğazında Gemi Yangını *** Gençlik ve Spor Bakanından Gelibolu’ya Müjde var *** 57. Alay Vefa Yürüyüşü Şehitler Abidesi’nde Yapıldı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

“Sana Bir Sır VereceÄŸim” Perde Açtı

“Sana Bir Sır VereceÄŸim” isimli Agorafobik tiyatro oyununun galasında ünlüler geçidi… Agorafobi hastalığıyla mücadele eden Serap hanımla emekliliÄŸini bekleyen mühendis Ahmet beyin komedi-drama hikayesinin iÅŸlendiÄŸi “Sana Bir Sır VereceÄŸim” isimli..

“Sana Bir Sır VereceÄŸim” Perde Açtı
Yayınlanma: 493 Okuma

“Sana Bir Sır VereceÄŸim” isimli Agorafobik tiyatro oyununun galasında ünlüler geçidi…

Agorafobi hastalığıyla mücadele eden Serap hanımla emekliliÄŸini bekleyen mühendis Ahmet beyin komedi-drama hikayesinin iÅŸlendiÄŸi “Sana Bir Sır VereceÄŸim” isimli oyunun galası Gayrettepe Kats Sahne’de gerçekleÅŸtirildi.

Nur Gürkan ve Deniz Salman’nın rol aldığı ilgi çekici oyunun galasına ünlü isimler katıldılar.

Önceki gece düzenlenen galayla perde açan “Sana Bir Sır VereceÄŸim” isimli oyun büyük bir ilgiyle izlendi. Ãœnlü isimlerin davetli olduÄŸu oyunu izleyen herkes ayakta alkışladı. Kaan Erkam’ın yazdığı, Onur Åženay’ın yönettiÄŸi ve Nur Gürkan ile Deniz Salman’nın rol aldıkları iki kiÅŸilik komedi-dram oyun, agorafobi (alan korkusu) hastası olan Serap hanımın evden çıkma çabasıyla emekliliÄŸini bekleyen mühendis Ahmet beyin iç dünyasından çıkma çabasını anlatıyor.

Baştan sona yüksek bir performans sergileyen oyunun galasına Kamuran Akkor, eski mankenlerden Sibel Tan, Atilla Atasoy, Sibel Tomaç, Sibel Gökçe, Güner Özkul, tiyatro sanatçıları Osman Cavcı, Tolga Öz ve Uluç Özkök katıldılar.

Oyunun yönetmeni ve Kats Sahne’nin kurucu ortağı Onur Åženay “Oyun gerçekten ilginç bir oyun. Kaan Erkam çok güzel yazmış. Ben yönetmenliÄŸini yapmaktan büyük keyif aldım. Ä°zleyenlerde çok beÄŸendiler. Günümüz insanlarının pek çoÄŸunda çeÅŸitli korkular var. Bu oyunda da bir agorafobi hastasının evinden dışarıya çıkmama korkusu ve çabasına tanıklık ediyoruz” dedi.

Oyunun perde arkasında emeği geçen diğer isimleri ise; özgün müzik ve ışık tasarım Cengiz Orhonlu, kostüm Nur Gürkan, dekor Veysel Karaçayır, reji asistanı Berrak Tuna Altuna ve sahne asistanı Emir İnci’den oluşuyor.

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.