Son Dakika: Çanakkale Müzik Festivali Başlıyor *** Sahili Nefes Alacak *** Haksız Rekabet Zammına Tepki Var *** Horoz Dövüştüren 52 Kişi Yakalandı *** Gelibolu Belediyesi Kan Değişimi Yaptı *** Cevizli Köyünde Hıdrellez Şenliği Yapıldı *** Göçmen Kaçakçılığı İle Mücadele Devam Ediyor *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Ahmet Nalbant Ä°le Yola Devam

Gelibolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Seçimli Genel Kurulu yapıldı. Yapılan olağan seçimli genel kurul sonunda Gelibolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası mevcut başkanı Ahmet Nalbant bir kez daha başkan seçilerek..

Ahmet Nalbant Ä°le Yola Devam
Yayınlanma: 918 Okuma

Gelibolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Seçimli Genel Kurulu yapıldı.

Yapılan olağan seçimli genel kurul sonunda Gelibolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası mevcut başkanı Ahmet Nalbant bir kez daha başkan seçilerek güven tazeledi.

11 Ocak 2022 Salı günü Saat 12.00’de Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleÅŸtirilen Gelibolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel Kurulunda mevcut baÅŸkan Ahmet Nalbant bir kez daha baÅŸkan seçildi.

11 Ocak 2022 Salı günü gerçekleştirilen Gelibolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Seçimli Genel Kurulunda Ahmet Nalbant yeniden başkan seçilirken, yönetim ve denetleme kurulları da belirlenmiş oldu.

Gelibolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kuruluna, gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, dernek başkanları esnaflar ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.