Son Dakika: Uluslararası Çanakkale Savaşları Sempozyumu Yapıldı *** Müzikle Umuda Yolculuk Konseri Verildi *** Başkan Soyuak “Makam Aracı Kullanmayacağım” *** Çan Belediyesi’nden Larva İlaçlaması *** Triatlon Spor Kulübü’nden Başkan Soyuak’a Ziyaret *** Bülent Turan'dan Hayırlı Olsun Ziyareti *** Yerel Tohum Takas Şenliği Yapıldı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Tamer Altunay Basın Açıklaması

Gelibolu Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Tamer Altunay bir basın açıklaması yaptı. Altunay yaptığı basın açıklamasında şunları ifade etti: 2000 yılında Gelibolu Küçük Sanayi Sitesinde başladığım başkanlık görevimi 6 Mart 2022..

Tamer Altunay Basın Açıklaması
Yayınlanma: 588 Okuma

Gelibolu Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Tamer Altunay bir basın açıklaması yaptı.

Altunay yaptığı basın açıklamasında şunları ifade etti:

2000 yılında Gelibolu Küçük Sanayi Sitesinde başladığım başkanlık görevimi 6 Mart 2022 tarihinde yapılacak genel kurulumuzda bırakacağım.

22 yıl gibi uzun bir süreçte geliştirdiğimiz projelerle sitemizin tüm alt yapısını, üst yapısını yeşil alanlarını bitirmiş, 140 dükkandan, 320 dükkana çıkarmış, tarla konumundaki tüm siteyi yasal konuma getirmiş, tüm ortaklarımıza tapularını vermiş olmanın, Gelibolu şehrimize yakışır ekonomisini ve istihdamını artırmanın mutluluğunu ben ve yönetimim olarak gururunu yaşıyoruz.

Artık bu sitenin sorumluluğunun, arkamızdan yetişen gençlere vermenin zamanı gelmiştir. 2022 Haziran ayında bırakacağımız yönetimi bu genç kardeşlerimizin istemi ile 6 Mart 2022 tarihinde yapacağımız ilk genel kurulda gerçekleştireceğiz. İşin bizim için sevindirici tarafı bu genç kardeşlerimizin, sitemizin yönetimini isteyerek sahiplenmeleri bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu vesile ile şimdiden gelecek yönetimin kendileri ve sitemiz için hayırlı olmasını diliyor, görevleri sürecinde her daim yanlarında olacağımızı belirtiyorum.

Görevde bulunduğumuz süreçte Sitemize katkılarını hiç esirgemeyen ve özellikle sanayi sitemizin arka çıkış kapısındaki köprünün ihale talimatını veren; Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekilimiz sayın Bülent Turan’a, Kolordu Komutanlarımız: sayın Dursun Bak, Musa Avsever, Zekai Aksakalı ve Rasim Yaldız’a, Kaymakamlarımız sayın Adnan Çakıroğlu, Namık Kemal Nazlı, Oktay Çağatay, Hakan Kılınçkaya ve Bekir Abacı’ya, Belediye Başkanlarımız sayın M.Cihat Bingöl ve M.Mustafa Özacar’a, Emniyet Müdürlerimiz sayın Mustafa Toksöz, İbrahim Üstün, Ali İhsan Sağlam, Halil Genç, Şafak Özkan, Fadıl Güçlü’ye ve ekiplerine, Sayın Askeri Fabrika Komutanımız Erol Akman’a, sayın Jandarma Komutanımız Cem Gökdemir’e, tüm siyasi parti ilçe başkanlarımıza, il genel meclis ve belediye meclis üyelerimize, tapu ve vergi dairesi müdürlerimize, Ticaret Odası, Esnaf Odası ve Şoförler Odası Başkanlarımıza, Devlet Hastanesi Başhekimlerimiz: sayın Alper Fırat Polat ve Burak Demirca’ya, yerel basınımız: sayın Recep Yüzüak, Mustafa Yüzüak, Doğan Zelova ve Gelibolu Gaste’ye son olarak 22 yıldır hep yanımızda olan sayın ortaklarımıza ve sanayi çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.