Son Dakika: Bülent Turan'dan Hayırlı Olsun Ziyareti *** Yerel Tohum Takas Şenliği Yapıldı *** CHP'nin Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor *** Çanakkale’de 8 Kaçak Göçmen Yakalandı *** Ümit Özdağ Et ve Süt Kurumuna Gitti *** Çanakkale Boğazında Gemi Yangını *** Gençlik ve Spor Bakanından Gelibolu’ya Müjde var *** 57. Alay Vefa Yürüyüşü Şehitler Abidesi’nde Yapıldı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

CHP Heyetinden Esnaf Odalarına Ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, İl Başkanı Metin Ümit Ural, Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erte, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İl Gençlik Kolları Başkanı Tuğberk Güzel, il..

CHP Heyetinden Esnaf Odalarına Ziyaret
Yayınlanma: 443 Okuma

CHP Genel BaÅŸkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Ä°l BaÅŸkanı Metin Ãœmit Ural, Merkez Ä°lçe BaÅŸkanı Süleyman Erte, Belediye BaÅŸkanı Ãœlgür Gökhan, Ä°l Gençlik Kolları BaÅŸkanı TuÄŸberk Güzel, il ve ilçe yöneticileriyle birlikte Çanakkale’de 8 esnaf odasını ziyaret ederek esnafların sorunlarını dinledi. Erkek, geçtiÄŸimiz günlerde çıkan yangında zarar gören plastik doÄŸrama atölyesini de ziyaret ederek yetkililere geçmiÅŸ olsun dileklerini iletti.

CHP’li Erkek sırasıyla geçtiÄŸimiz aylarda seçimleri tamamlanan Madeni Ä°ÅŸler, Marangozlar, Elektrik ve Elektronikçiler, Bakkallar ve Bayiler, Berberler ve Kuaförler, Terziler, Kasaplar ve Lokantacılar, Åžoförler ve Otomobilciler Esnaf Odaları’nı ziyaret etti. Seçimlerde güven tazeleyen ve yeni seçilen oda baÅŸkanlarına baÅŸarılar dileyen Erkek, esnafların sorunlarını yerinde dinledi.

“Esnaflarımızın Sorunlarını Çözüme KavuÅŸturacağız”

Ziyaretlere iliÅŸkin açıklama yapan Erkek, “Esnaflarımızın temsilcileri ile bir araya gelerek esnaflarımızın sorunlarını dinledik. Esnaflarımızın hükümetin yanlış politikaları sonucu yüksek gelen faturalardan dolayı bitme noktasına geldiÄŸini gördük. Kimse unutmasın ki adaletin olmadığı yerde aÅŸ da ekmek de iÅŸ de olmaz. 2017’de getirilen tek adam düzeni sonucunda adalet tamamen yok edilmiÅŸtir. Her alanda. Bakın eÄŸitimde adaleti bitirdiler, ekonomide adaleti bitirdiler. Ãœlkemiz böyle bir durumda nasıl kalkınacak? Nasıl yabancı yatırımcı ülkemize gelecek? Sadece seçim kararı alındığında bile ülkemiz rahatlayacaktır. Hele ki Millet Ä°ttifakı iktidarında ekonomi düzelecek, esnafımız rahat nefes alacaktır. Hiçbir esnafımızın şüphesi olmasın” dedi.

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.