Son Dakika: Uluslararası Çanakkale Savaşları Sempozyumu Yapıldı *** Müzikle Umuda Yolculuk Konseri Verildi *** Başkan Soyuak “Makam Aracı Kullanmayacağım” *** Çan Belediyesi’nden Larva İlaçlaması *** Triatlon Spor Kulübü’nden Başkan Soyuak’a Ziyaret *** Bülent Turan'dan Hayırlı Olsun Ziyareti *** Yerel Tohum Takas Şenliği Yapıldı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Kaymakam Abacı’ya Polis Haftası Ziyareti

Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı’ya Polis Haftası dolayısıyla ilçe emniyet müdürlüğünden ziyaret gerçekleşti. Gelibolu İlçe Emniyet Müdürü Fadıl Güçlü, Komiser Yardımcısı Kamil Kaan Sivilizan ve beraberindeki polis memurları, Türk Polis Teşkilatının..

Kaymakam Abacı’ya Polis Haftası Ziyareti
Yayınlanma: 660 Okuma

Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı’ya Polis Haftası dolayısıyla ilçe emniyet müdürlüğünden ziyaret gerçekleşti.

Gelibolu İlçe Emniyet Müdürü Fadıl Güçlü, Komiser Yardımcısı Kamil Kaan Sivilizan ve beraberindeki polis memurları, Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı’yı makamında ziyaret ettiler.

Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı, İlçe Emniyet Müdürü Fadıl Güçlü, Komiser Yardımcısı Kamil Kaan Sivilizan ve beraberindeki polis memurları ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Asayişin, huzur ve güvenin teminatı olan polislerimizin, bu onurlu mesleği her türlü zorlu şartta cansiparane bir şekilde ifa ettiğini dile getiren Kaymakam Abacı, “Geliboluluların güven ve desteğini her zaman yanında hisseden Emniyet Müdürlüğü personelimiz, yasalar çerçevesinde kamu düzeninin korunması, suçların önlenmesi, aydınlatılması ve suçluların yakalanması gibi görevlerini layıkıyla yerine getirerek ilçemizin huzurlu ve güvenli bir yer olmasına en büyük katkıyı sağlamaktadır. Bu vesile ile tüm Polis Teşkilatımızın Polis Haftası’nı kutluyorum” dedi.

Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İlçe Emniyet Müdürü Fadıl Güçlü, Komiser Yardımcısı Kamil Kaan Sivilizan ve beraberindeki polis memurlarına teşekkür etti.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.