Son Dakika: Başkan Soyuak İşçilerin Bayramını Kutladı *** CHP’li Özgür Ceylan’dan 1 Mayıs Mesajı *** Uluslararası Çanakkale Savaşları Sempozyumu Yapıldı *** Müzikle Umuda Yolculuk Konseri Verildi *** Başkan Soyuak “Makam Aracı Kullanmayacağım” *** Çan Belediyesi’nden Larva İlaçlaması *** Triatlon Spor Kulübü’nden Başkan Soyuak’a Ziyaret *** Bülent Turan'dan Hayırlı Olsun Ziyareti *** Yerel Tohum Takas Şenliği Yapıldı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

İklim Değişikliği ve Sürdürülebilir Tarım

“İklim Değişikliği ve Sürdürülebilir Tarım” konusu TÜSİAD ve Birleşik Krallık Uluslararası Ticaret Departmanı’nın webinarında ele alınacak. TÜSİAD ve Birleşik Krallık Uluslararası Ticaret Departmanı’nın işbirliğinde 28 Nisan Perşembe günü 15.00-16.:30 saatleri..

İklim Değişikliği ve Sürdürülebilir Tarım
Yayınlanma: 671 Okuma

“İklim Değişikliği ve Sürdürülebilir Tarım” konusu TÜSİAD ve Birleşik Krallık Uluslararası Ticaret Departmanı’nın webinarında ele alınacak.

TÜSİAD ve Birleşik Krallık Uluslararası Ticaret Departmanı’nın işbirliğinde 28 Nisan Perşembe günü 15.00-16.:30 saatleri arasında “İklim Değişikliği ve Sürdürülebilir Tarım” başlıklı webinar düzenlenecek. Etkinlikte, Türkiye’den ve İngiltere’den uzman konuşmacıların katılımıyla iklim değişikliği ile mücadelede tarımsal üretimin yanı sıra Avrupa Yeşil Mutabakatı ve üretici perspektifinden sürdürülebilir tarım için iyi uygulamalar ele alınacak.

Etkinliğin açılış konuşmalarını, Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosu ve Doğu Avrupa ve Orta Asya (EECAN) Ticaret Elçisi Kenan Poleo, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Enerji, Çevre ve İklim Değişikliği Yuvarlak Masa Lideri Cevdet Alemdar ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Gıda, Tarım ve Hizmetler Yuvarlak Masa Lideri Ozan Diren yapacak.

Açılışın ardından gerçekleşecek “Köprü Diyaloğu- İklim Değişikliği ile Mücadele Sürecinde Tarımsal Üretim” başlıklı oturumun konuşmacıları Zero Waste Scotland Biyoekonomi Araştırma Analisti Dr. William Clark ve TÜSİAD Gıda, İçecek ve Tarım Çalışma Grubu Üyesi ve OECD-BIAC Gıda ve Tarım Komitesi Başkanı Metin Akman olacak.

Programın son bölümünde; TÜSİAD Gıda, İçecek ve Tarım Çalışma Grubu Başkanı Dr. Mehmet Aktaş’ın başkanlığında “İklim Değişikliği ve Dijitalleşme Odağında Sürdürülebilir Tarım için İyi Uygulamalar” başlıklı panel gerçekleşecek. Panelde; Crop Health & Protection (CHAP) Uluslararası İş Geliştirme Müdürü Jenna Ross, Satellite Applications Catapult Tarım İş Geliştirme Lideri Sonia Pietosi, Doktar Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Tanzer Bilgen ile Sütaş Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Fatma Can Sağlık konuşmacı olarak yer alacak.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.