Son Dakika: Gelibolu’da Geleceğin Sağlığı Konuşuldu *** Çanakkale’de Zehir Tacirlerine Kaçacak Yer Yok! *** Gelibolu’nun Genç Şefleri Dünya Sahnesine Çıkıyor! *** Halk Sağlığını Koruma Çabaları Hız Kesmiyor *** Başkan Coşkun: “TOKİ Projeleri Kader Anlayışına Bırakılamaz” *** Trafik Kazası Can Aldı: Gelibolu Yasta *** WhatsApp Haber İhbar Hattı: 05437951277

Anneler Günü Ziyaretleri

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, “Anneler Günü” dolayısıyla sosyal mesafe kurallarına uyarak anneleri ziyaret etti. Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, “Yaşamdaki en önemli hazinemiz olan annelerimizle bu yıl da gönülden..

Anneler Günü Ziyaretleri
Yayınlanma: 1.238 Okuma

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, “Anneler Günü” dolayısıyla sosyal mesafe kurallarına uyarak anneleri ziyaret etti.

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, “Yaşamdaki en önemli hazinemiz olan annelerimizle bu yıl da gönülden ve mesafeli olarak buluşmamızı sürdürerek ziyaretler gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

Başkan Özacar, anneler günü dolayısıyla ziyaret ettiği, Ayşe Eceli, Safiye Arıcı, Özlem Aras, Rahime Babadağlı, Aysel Tokgöz, Meryem Öztürk ve Seçil Biricik ile sosyal mesafe kuralları çerçevesinde görüşüp anneler gününü kutlamasının ardından, “sınırsız sevginin sahibi, fedakar tüm annelerimize güzel sözleri, iyi dilekleri için sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.