Son Dakika: Çanakkale’de JASAT Operasyonu: Cezaevi Firarisi Yakalandı *** Şehit Özcan Akbal Kışlası’nda İftar Buluşması *** Gönül Sofrası Gelibolu Mevlevihanesi’nde Kuruldu *** CHP Gelibolu İlçe Başkanı Engin Coşkun’dan İstiklal Marşı Mesajı *** Bayram İkramiyesi En Düşük Emekli Maaşı Tutarında Verilmeli *** CHP’li Güneşhan: “Kaçak Avcılığa Af Getiren Düzenlemeyi Kabul Etmiyoruz” *** Bize ulaşabilirsiniz... WhatsApp İletişim Hattı: 0 543 795 12 77

Başkan Soyuak’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Başkan Soyuak; “30 Ağustos Zaferi, yok edilmek istenen bir milletin yeniden doğuşudur” ifadelerini kullandı. Gelibolu Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı..

Başkan Soyuak’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Yayınlanma: 445 Okuma

Başkan Soyuak; “30 Ağustos Zaferi, yok edilmek istenen bir milletin yeniden doğuşudur” ifadelerini kullandı.

Gelibolu Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “30 Ağustos Zaferi, yok edilmek istenen yokluk içindeki bir milletin ordusuyla bütünleşerek tarih yazıp yeniden doğuşunun en önemli göstergesidir” dedi.

Başkan Soyuak mesajında; “Ulu Önderimiz Atatürk’ün liderliğinde Anadolu’nun ebediyen Türk yurdu olduğunun ve Türk milletinin esarete asla boyun eğmeyeceğinin ilan edildiği 30 Ağustos Zaferi, Türk milletinin ordusuyla bütünleştiği ve vatanı uğruna gözünü kırpmadan canını feda ettiği bir mücadelenin sonucudur.

Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan ve tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan Büyük Zafer’in 102. yıl dönümünü bir kez daha gururla ve sevinçle kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu zafer, yok edilmek istenen bir milletin yeniden doğuşunun en önemli göstergesidir.

Tarihteki tüm zaferlerimiz gibi 30 Ağustos’un arkasında da canlarını feda eden kahramanlarımız vardır. Millî Mücadeleyi zaferle taçlandıran, milletimize özgürlük kazandıran, bayrağımızın onurla dalgalandığı vatan topraklarını bizlere bırakan kahramanlarımızla ne kadar gurur duysak azdır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde milletçe kazanılan zaferlerle bize emanet edilen bu vatana gözümüz gibi bakmak ve daha ileriye taşımak hepimizin en önemli sorumluluğudur.

Bu duygu ve düşüncelerle, büyük zaferin yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet, şükran ve rahmetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.