İYİ Parti Edirne İl Başkan Alpay Alpagut Engin, 28 Mayıs’ta yapılacak olan 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin vatandaşlara bilgilendirmede bulundu. Engin: “Yaşlısı genci tüm vatandaşlarımız sandıklara akın etmeli” dedi. Başkan..
İYİ Parti Edirne İl Başkan Alpay Alpagut Engin, 28 Mayıs’ta yapılacak olan 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin vatandaşlara bilgilendirmede bulundu.
Engin: “Yaşlısı genci tüm vatandaşlarımız sandıklara akın etmeli” dedi.
Başkan Engin, 28 Mayıs’ta yapılacak olan 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin değerlendirmede bulunarak vatandaşlara seslendi.
Bu seçimin en kritik seçim olduğunun altını çizen Engin şu ifadeleri kullandı: “Bizler çalışmalarımıza 14 Mayıs’tan beri devam ediyoruz. Sandıklar bize gösterdiki halkımız değişim istiyor. Bu değişim içinde biraz daha özveri biraz daha gayret gerekiyor. Bunun için sadece il ve ilçe teşkilatı değil İYİ Parti’ye, Millet İttifakı’na gönül vermiş kardeşlerimde taşın altına elini koymalı ve çalışmalı. Emin olun birleşe birleşe çalışa çalışa kazanacağız ve 28 Mayıs günü sandıktan Millet İttifakı’nın zaferi ile ayrılacağız” dedi.