Son Dakika: Çanakkale’de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 3 Tutuklama! *** JASAT’tan Firari Zehir Tacirine Şafak Operasyonu! *** Hükümet Vergiyi Aldı Yatırımı Pas Geçti *** CHP Gelibolu’da Mücadele Kararlılığı *** ÇOMÜ ve LÖSEV’den Dev İş Birliği *** Bize ulaşabilirsiniz... WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Çanakkale Bölgesinde Kaçak Yapılar Yıkılıyor

Çanakkale merkez ve ilçelerinde İl Özel İdaresi sorumluluk bölgesinde yer alan kaçak yapılaşma ile mücadele kapsamında yıkımlar devam ediyor. Çanakkale Valiliği tarafından yapılan açıklamada; İl Özel İdaresi sorumluluk bölgesinde yer..

Çanakkale Bölgesinde Kaçak Yapılar Yıkılıyor
Yayınlanma: 486 Okuma

Çanakkale merkez ve ilçelerinde İl Özel İdaresi sorumluluk bölgesinde yer alan kaçak yapılaşma ile mücadele kapsamında yıkımlar devam ediyor.

Çanakkale Valiliği tarafından yapılan açıklamada; İl Özel İdaresi sorumluluk bölgesinde yer alan kaçak yapılara yönelik çalışmalar sonucunda 2025 yılı Mart ve Nisan aylarında Çanakkale merkezde 1 adet, Ezine ilçesinde 1 adet, Lapseki ilçesinde 5 adet ve Ayvacık ilçesinde 51 adet olmak üzere toplam 58 adet kaçak yapıya yıkım işlemi yapıldığı açıklandı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, kaçak yapılaşmanın önüne geçilebilmesi için denetimlerin daha sıkı bir şekilde devam edeceği belirtilerek, vatandaşların imar kurallarına uygun hareket etmeleri gerektiği hatırlatıldı.

Haber: Osman Okan

#Çanakkale #KaçakYapı #Özelİdare #Gelibolu #Ayvacık #Lapseki #Ezine

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.