Son Dakika: Çanakkale’de JASAT Operasyonu: Cezaevi Firarisi Yakalandı *** Şehit Özcan Akbal Kışlası’nda İftar Buluşması *** Gönül Sofrası Gelibolu Mevlevihanesi’nde Kuruldu *** CHP Gelibolu İlçe Başkanı Engin Coşkun’dan İstiklal Marşı Mesajı *** Bayram İkramiyesi En Düşük Emekli Maaşı Tutarında Verilmeli *** CHP’li Güneşhan: “Kaçak Avcılığa Af Getiren Düzenlemeyi Kabul Etmiyoruz” *** Bize ulaşabilirsiniz... WhatsApp İletişim Hattı: 0 543 795 12 77

Çanakkale Teknopark’tan Biyoteknoloji İş Birliği

Çanakkale Teknopark, uluslararası iş birliklerini güçlendiriyor. Çin Halk Cumhuriyeti’nin en büyük biyoteknoloji kümelenmelerinden biri olan Bioclub ile Çin’in Hangzhou ve Şangay kentlerinde ortaklaşa bir dizi etkinlik düzenlendi. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri..

Çanakkale Teknopark’tan Biyoteknoloji İş Birliği
Yayınlanma: 5.558 Okuma

Çanakkale Teknopark, uluslararası iş birliklerini güçlendiriyor. Çin Halk Cumhuriyeti’nin en büyük biyoteknoloji kümelenmelerinden biri olan Bioclub ile Çin’in Hangzhou ve Şangay kentlerinde ortaklaşa bir dizi etkinlik düzenlendi.

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Derneği (TGBD) Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Doç. Dr. Erkan Bil ile Teknoloji Transfer Ofisi Uluslararasılaşma Koordinatörü Dr. Kadir Yılmaz’ın katıldığı “Çin – Türkiye İş Birliği Fırsatları” etkinliğinde; Çanakkale Teknopark ve Türkiye’nin biyoteknoloji ve sağlık teknolojileri alanındaki potansiyeline dair önemli bilgiler paylaşılırken, her iki ülkenin kuruluşları arasında sinerji yaratılması hedeflendi ve biyoteknoloji alanında gerçekleştirilebilecek potansiyel iş birlikleri ele alındı.

Haber: Osman Okan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.