4. Kadın Oyunları Festivalinin üçüncü akÅŸamında “Mavi Müzikhol” isimli oyun Çanakkaleli tiyatro severler ile buluÅŸturuldu. Türkiye’nin ve Avrupa’nın kadın temalı tek tiyatro festivali olan Kadın Oyunları Festivali bu yıl dördüncü..
4. Kadın Oyunları Festivalinin üçüncü akÅŸamında “Mavi Müzikhol” isimli oyun Çanakkaleli tiyatro severler ile buluÅŸturuldu.
Türkiye’nin ve Avrupa’nın kadın temalı tek tiyatro festivali olan Kadın Oyunları Festivali bu yıl dördüncü kez gerçekleÅŸtiriliyor. Çanakkalelilerden de büyük ilgi gören festivalin üçüncü gün oyunu ise “Mavi Müzikhol” oldu.
13 Mart 2024 ÇarÅŸamba akÅŸamı Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezinde sahnelenen ve GülÅŸah Yavuz ile İpek Yorulmaz’ın rol aldığı tiyatro oyununa Belediye Meclis Üyesi Birten SarıbaÅŸ ve çok sayıda kentli katıldı.
Büyük alkış alan oyun sonunda Meclis Üyesi Birten SarıbaÅŸ tüm ekibe teÅŸekkürlerini sunarak, oyuncular GülÅŸah Yavuz ve İpek Yorulmaz’a seramik takdiminde bulundu.
4. Kadın Oyunları Festivali Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezinde; 14 Mart PerÅŸembe “Mutlu Bir Romanın AÅŸk Hikâyesi” ve 15 Mart Cuma “Yan Rol” oyunları ile devam edecek. Saat 21.00’de baÅŸlayacak olan oyunlar için ücret ve davetiye gerekmiyor.
Haber: Osman Okan