Son Dakika: Gelibolu’da Geleceğin Sağlığı Konuşuldu *** Çanakkale’de Zehir Tacirlerine Kaçacak Yer Yok! *** Gelibolu’nun Genç Şefleri Dünya Sahnesine Çıkıyor! *** Halk Sağlığını Koruma Çabaları Hız Kesmiyor *** Başkan Coşkun: “TOKİ Projeleri Kader Anlayışına Bırakılamaz” *** Trafik Kazası Can Aldı: Gelibolu Yasta *** WhatsApp Haber İhbar Hattı: 05437951277

Gelibolu’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlaması

30 Ağustos Zafer Bayramının 90. Yılı Gelibolu’da törenlerle kutlandı. İlk tören iskele meydanındaki Atatürk anıtına çelenklerin konulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. 26 Kasım caddesinde yapılan resmi geçit töreni, Gelibolu..

Gelibolu’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlaması
Yayınlanma: 426 Okuma

30 Ağustos Zafer Bayramının 90. Yılı Gelibolu’da törenlerle kutlandı.

İlk tören iskele meydanındaki Atatürk anıtına çelenklerin konulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. 26 Kasım caddesinde yapılan resmi geçit töreni, Gelibolu Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar ve 18.Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Ferhat Özgen’in askerleri ve vatandaşları selamlamasıyla başladı.

Tören askeri bandonun çaldığı İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından bir askeri personelin bando eşliğinde söylediği marşlar ile devam etti. Günün anlam ve önemini anlatan konuşmaların ardından resmi geçit töreni başladı. 18.Mekanize Tugay Komutanlığına bağlı piyade birlikleri, tankçı ve topçu birliklerinin geçişleri sonrasında tören sona erdi.

Haber: Osman Okan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.